Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Πιέσεις Φυντανίδη για ΝΕΡΙΤ, μετά τις φήμες για «902»



Κλονισμένη η υστεροφημία του πρώην διευθυντή της «Ελευθεροτυπίας»
Αρχή νέας εβδομάδας και μαζί της ανέτειλε νέος κύκλος φημών γύρω από το όνομα του Σεραφείμ Φυντανίδη, υποστηρίζοντας – αυτή τη φορά – ότι διεκδικεί επιτελική θέση στη ΝΕΡΙΤ. Πρόσωπα που είναι σε θέση να...
γνωρίζουν τα τεκταινόμενα στο νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, ισχυρίζονται ότι ασκούνται πιέσεις, προκειμένου ο πρώην διευθυντής της «Ελευθεροτυπίας» να έχει ρόλο στο διοικητικό σχήμα που θα συσταθεί… Επισημαίνοντας παράλληλα τις αντιδράσεις που έχει ξεσηκώσει η φήμη και μόνο, για τη σκοπιμότητα μιας τέτοιας τοποθέτησης, αφού πρόκειται για συνταξιούχο δημοσιογράφο! Την ίδια στιγμή μια άλλη κατηγορία παραγόντων που γνωρίζουν το θέμα, αλλά και τον ίδιο τον Σεραφείμ Φυντανίδη, από σεβασμό στην υστεροφημία του προσπαθούν να τον πείσουν να βάλει τέρμα στις φήμες και τις διαρροές σε μια προσπάθεια να προστατευθεί ο ίδιος και η ιστορία του!

Θυμίζουμε ότι πριν μια εβδομάδα το μιντιακό ρεπορτάζ πολλών sites και blogs τον ήθελε να αναλαμβάνει την προεδρία στο ΔΣ που θα διόριζαν οι νέοι ιδιοκτήτες του «902», δηλαδή, ο επιχειρηματίας Φ. Βρυώνης!

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: