Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Πάγκαλος: Αποτυχημένοι πρωθυπουργοί ο Κώστας Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου



«Αποτυχημένους πρωθυπουργούς» που «ανήκουν στο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ» χαρακτήρισε ο Θόδωρος Πάγκαλος τους Κώστα Σημίτη και Γιώργο Παπανδρέου, ερωτηθείς για την παρουσία των δυο πρώην πρόεδρων του ΠΑΣΟΚ στο συμπόσιο για τον εορτασμό της 39ης επετείου του κόμματος.

«Δεν με ενδιαφέρει αν ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Σημίτης αποφάσισαν να πάνε στην επέτειο ή όχι. Και οι δύο ανήκουν στο...




...παρελθόν του ΠΑΣΟΚ. Κατά την άποψη μου θα ήταν αδιανόητο και είναι ελαφρώς γελοία ιδέα επάνοδός τους στην ενεργό πολιτική», δήλωσε σε συνέντευξή του στη Δημόσια Τηλεόραση.

Αφού διευκρίνισε ότι τόσο ο κ. Παπανδρέου όσο και ο κ. Σημίτης είχαν και θετικά στοιχεία, πρόσθεσε ότι «βασικά υπήρξαν αποτυχημένοι πρωθυπουργοί, οδήγησαν το κόμμα στο περιθώριο, επομένως δεν νομίζω ότι είχε κανένα νόημα η παρουσία τους».

Πηγή: ΣΚΑΙ

Σχόλιο Παραπολιτικής: Απρόσμενα απλοϊκός ο συλλογισμός του κ. Πάγκαλου, ενός ανθρώπου που μόνο για έλλειψη ευφυίας δεν έχει κατηγορηθεί. Είναι σχεδόν κωμικό να θεωρεί κανείς ότι όλοι οι πρωθυπουργοί και όλες οι κυβερνήσεις απέτυχαν, την εποχή που η Ελλάδα άγγιξε τους υψηλότερους δείκτες ευημερίας από την ημέρα της ίδρυσης της.

Εξάλλου, αν ο Σημίτης κι ο Παπανδρέου «απέτυχαν», ποια φράση άραγε ταιριάζει στο Νέρωνα Κώστα Καραμανλή; Κι αν απέτυχε ο Παπανδρέου, γιατί ο κ. Πάγκαλος αποθεώνει τον Αντώνη Σαμαρά που κάνει ακριβώς τα ίδια, έστω και με μικρότερη επιτυχία;
parapolitiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: