Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Άλλαξαν το lead in του δελτίου ειδήσεων του STAR


Διώχνουν Φώτη – Μαρία και βάζουν στη θέση τους τουρκική σειρά στα πρότυπα MEGA και ANT1

Περίπου αθόρυβα το επιτελείο του STAR ανακοίνωσε την αλλαγή του lead in του, στοχεύοντας προφανώς – με παραδοσιακούς όρους – να ενισχύσει το νέο του δελτίο ειδήσεων, όπως συμβαίνει και με τα δυο μεγάλα κανάλια, MEGA και ANT1. Συγκεκριμένα από...
τις 16 του μηνός ημέρα πρεμιέρας του δελτίου το πρόγραμμα που θα προηγείται, δεν θα είναι τελικά το δίδυμο Φώτης Σεργουλόπουλος και Μαρία Μπακοδήμου, αλλά μια τουρκική σειρά που θα απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Εκτιμώντας ότι είναι αδύνατον να βασιστούν στο γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο, που στην πρόσφατη ιστορία του οι μέσοι όροι που σημείωναν ήταν μονοψήφιοι, τα στελέχη του STAR προχώρησαν στην αλλαγή του προγράμματος και επέλεξαν να ακολουθήσουν την πεπατημένη των δυο μεγάλων καναλιών διαλέγοντας για lead in τουρκική σειρά, προσδοκώντας να τσιμπήσει νούμερα για να «σπρώξει» το νέο δελτίο.

Είναι φανερό και, η συγκεκριμένη κίνηση για αλλαγή του lead in το επιβεβαιώνει, ότι τα στελέχη του STAR επιλέγουν την οδό της κατά μέτωπο επίθεσης και σύγκρουσης με το δελτίο ειδήσεων του MEGA (και όχι με του ANT1), αφού «αντιγράφουν» πιστά – και στο σύνολό του – το μοντέλο του μεγάλου καναλιού.
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: