Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Όλοι (εναντίον) MEGA mou!




Ισχυρή στήριξη Αναστασιάδη σε Χατζηνικολάου – Ζαχαρέα

Άλλος ένας ισχυρός σύμμαχος φαίνεται ότι προστίθεται στη… μάχη που ξεκινάει από σήμερα το STAR, με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τη Μάρα Ζαχαρέα, εναντίον του δελτίου ειδήσεων του MEGA. Ο λόγος για τον Θέμο Αναστασιάδη που εμμέσως πλην σαφώς με τα...
κείμενά του στο χθεσινό «ΘΕΜΑ» τάσσεται υπέρ της ενημερωτικής προσπάθειας που επιχειρεί το κανάλι της Κηφισιάς. Εκτός όμως από τα έξυπνα και χαριτωμένα σχόλια του εκδότη για τους πρώην «εχθρούς» του, Νίκο Χατζηνικολάου και Μάρα Ζαχαρέα, το χθεσινό φύλλο της εφημερίδας προσέφερε στους αναγνώστες του τα δύο πρώτα επεισόδια της νέας τουρκικής σειράς που θα προβάλει από σήμερα το STAR ευελπιστώντας να καταστεί ένα χρήσιμο, αλλά πάνω από όλα ισχυρό lead in για το δελτίο. Επιπλέον όμως, η μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα του Θέμου Αναστασιάδη, φιλοξενούσε διαφημιστική καταχώρηση για την έναρξη του νέου δελτίου ειδήσεων του καναλιού, με τεράστιες φωτογραφίες της Μάρας Ζαχαρέα και του Νίκου Χατζηνικολάου και φυσικά αναλυτικό ρεπορτάζ για την πρεμιέρα.

Είναι λογικό οι «φίλοι», οι «εχθροί», οι συμμαχίες και οι ισορροπίες να αλλάζουν ανάλογα τη συγκυρία και τα δεδομένα… Τουλάχιστον η νέα τηλεοπτική σεζόν δεν θα είναι βαρετή!

Τέλος ως προς το MEGA, μπορεί να μην έχει διαμορφώσει νέες αντίστοιχες συμμαχίες, αλλά έχει τον τρόπο του και κυρίως τα Μέσα του, δηλαδή τις εφημερίδες του ΔΟΛ και του ΠΗΓΑΣΟΥ. Ωστόσο, η αδυναμία του ή πιο σωστά, η απουσία του από το διαδίκτυο, η οποία είναι εκκωφαντική, ενδέχεται να του στοιχήσει πολλά, αφού το «απέναντι» σύστημα είναι πολύ καλύτερα δικτυωμένο!
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: