Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Γαλάζια γατάκια


Διαβάζω διάφορα ρεπορτάζ για την «εκτός ελέγχου» συμπεριφορά βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι διαφωνούν με τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης, βρίζουν τον Στουρνάρα κτλ. Διαβάζω μάλιστα ότι όλα αυτά «τρομάζουν» το Μέγαρο Μαξίμου.

Με συγχωρείτε αλλά ....
προσωπικά με όλα αυτά γελάω. Από το 2009 μέχρι σήμερα, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έχουν αποδειχθεί η πιο άβουλη και πιστή αγέλη στην Ιστορία του ελληνικού κοινοβουλευτισμού.

Θυμίζω ότι είναι...



...οι άνθρωποι που ανάλογα με τις εντολές του Αντώνη Σαμαρά, πότε καταψήφιζαν τα Μνημόνια, πότε συμφωνούσαν με τους Αγανακτισμένους και πότε τα υπερψήφιζαν, επιτιθέμενοι σε όσους έπρατταν το αντίθετο.

Θυμίζω ότι ακόμα και σοβαροί άνθρωποι όπως ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τόλμησαν να πράξουν το αυτονόητο, να ψηφίσουν δηλαδή το 1ο Μνημόνιο, σε αντίθεση με τη Ντόρα Μπακογιάννη που το τόλμησε και εισέπραξε και το αντίστοιχο κόστος.

Θυμίζω επίσης ότι σε αυτή την Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας υπάρχουν άνθρωποι που καταψήφισαν το 1ο Μνημόνιο, πήγαν στον Καμμένο όταν η Νέα Δημοκρατία ψήφισε το επόμενο και μετά γύρισαν πάλι πίσω δίνοντας όρκους πίστης στις επιταγές της Τρόικας!

Με συγχωρείτε αλλά μου είναι φοβερά δύσκολο να αντιμετωπίσω σοβαρά αυτούς τους ανθρώπους και φοβάμαι ότι το ίδιο κάνει με απόλυτο κυνισμό και ο ίδιος ο Σαμαράς.
parapolitiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: