Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Το τηλεφώνημα Μπούτου σε Μπόμπολα, ο θυμωμένος Ψυχάρης και ο έξαλλος Παπαχελάς








Λεκτική επίθεση των δημοσιογράφων του Σκάι στον Ψύλλια


Την κάλυψή τους στον διευθυντή προγράμματος του MEGA, Πέτρο Μπούτο λέγεται ότι προσέφερε η πλευρά Μπόμπολα. Συγκεκριμένα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το στέλεχος του καναλιού με τον κ. Φ. Μπόμπολα – μετά την...
αποχώρηση του ζεύγους, Λιάγκα – Σκορδά, ο εκδότης και μεγαλομέτοχος της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, φέρεται να τον κάλυψε πλήρως. Πράγμα που δεν έκανε – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο έτερος εκδότης και μεγαλομέτοχος του καναλιού, κ. Σταύρος Ψυχάρης! Άλλωστε η ρήξη των δυο χρονολογείται τουλάχιστον μια διετία και, παρά τις φήμες ότι αιτία ήταν η τηλεφωνική κλήση του κ. Σταύρου Ψυχάρη που δεν απάντησε το στέλεχος… Η διελκυστίνδα για τους γνωρίζοντες ακούει στο όνομα studio ATA!

Παρά το γεγονός ότι η πλευρά Ψυχάρη είναι πολλαπλώς ενοχλημένη από την συμπεριφορά του Πέτρου Μπούτου, δεν έχει εισηγηθεί την αντικατάσταση του στελέχους που βρίσκεται σε έντονο καθεστώς πίεσης λόγω των τελευταίων εξελίξεων. Αν όμως στο τέλος της σεζόν το πρόσημο είναι αρνητικό για το MEGA, δηλαδή απολέσει την πρωτιά, ο Μάιος του 2014 θα σηματοδοτήσει και την αλλαγή στη διεύθυνση προγράμματος του καναλιού!

Ποιος φανταζόταν όμως ότι το καλοκαίρι του 2013 θα ζούσαμε την απόλυτη ανατροπή: Και από κει που κάποιοι φιλούσαν κατουρημένες ποδιές για να ενταχθούν στο MEGA, τώρα να παρακαλάει το MEGA και αυτοί να αρνούνται (βλ. Μουτσινάς, Μπεκατώρου, Γερμανού)!

Πάντως για την ιστορία να σημειωθεί ότι η συμφωνία του πρωινού διδύμου με τον ΑΝΤ1, οριστικοποιήθηκε τηλεφωνικά με το ζευγάρι να κάνει τις διακοπές του στην Τήνο!

Στα… κάγκελα λέγεται ότι είναι ο Αλέξης Παπαχελάς με την έλευση Σταμάτη Μαλέλη στον ΣΚΑΙ και απειλεί να διακόψει κάθε συνεργασία με το κανάλι! Ανεξάρτητα από αυτό όμως, όπως σας είχαμε προειδοποιήσει πριν δυο εβδομάδες, η άφιξη Γιώργου Ψύλλια στον σταθμό του Φαλήρου σε ρόλο αρχισυντάκτη έβαλε φωτιά στα τόπια: «Εσύ τι μιλάς» του είπαν οι δημοσιογράφοι την περασμένη Τρίτη όταν κατέβηκε μαζί με τον Κώστα Κιμπουρόπουλο να τους πιέσει να διακόψουν την απεργία!

Προφανώς ως πρώην Ρηγάς (βλ. ΚΚΕ εσωτερικού) ο Παντελής Καψής έκανε το… καθήκον του και… ανέθεσε τη διοίκηση του μεταβατικού φορέα της δημόσιας τηλεόρασης στη ΔΗΜΑΡ που αποχώρησε από την κυβέρνηση λόγω του «μαύρου» στην ΕΡΤ! Τώρα ηρεμήσαμε!


 Του Νίκου Νικητέα από τη στήλη «Media windows»

Δεν υπάρχουν σχόλια: