Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Ο Κουρής είναι που επιστρέφει στον… «τόπο του εγκλήματος»?


@ Αλήθεια, λοιπόν; Ο Κουρής είναι που επιστρέφει στον… «τόπο του εγκλήματος», όπως γράφουν οι στήλες των media; Όχι, ο Κουρής δεν έφυγε ποτέ από εκεί, εκτός κι αν...
οι σεπτοί columnistsήθελαν να κοτσάρουν έναν εντυπωσιακό τίτλο στην είδηση. Εκείνοι που επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος – τη δολοφονία της εργασιακής και όχι μόνο ζωής τους – είναι οι εργαζόμενοι. Κατά τα λοιπά – τι άλλο να ευχηθεί κανείς; – καλή αρχή.

@ Εντυπωσιακοί, ομολογουμένως, και οι τίτλοι για το «μπαράζ προσλήψεων» και το «νέο αίμα» στον ΑΝΤ1. Που φτάσαμε μετά από τρία χρονια μνημονίου: η μεταγραφή 4 νοματαίων να θεωρείται «μπαράζ» και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «νέο αίμα». Επίσης, γιατί γράφτηκε κι αυτό, φτάσαμε στο σημείο τα διετή συμβόλαια να θεωρούνται «πολυετής συνεργασία». Εν μέρει έχουν το δίκιο τους αυτοί που τα διαρρέουν, καθώς το σύνολο των τηλεπερσόνων εδώ και τρία χρόνια ανανέωνε τρίμηνες και εξάμηνες συμβάσεις. Οπότε τα δύο χρόνια, δεν τα λες και λίγα.

stai@ Αργά το βράδυ για ψώνια στο Angel’s, νωρίς το μεσημέρι φαγητό στον «Μάριο», η Έλλη Στάη «αναρρώνει» στην Πάρο από τις εξελίξεις ενός βάρβαρου τηλεοπτικού χειμώνα, χωρίς κλαπατσίμπαλα και σούρτα φέρτα. Στην παρέα της η επιστήθια φίλη της Ελένη Κόκκαλη και πρώην σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης. Βέβαια, τις χαρές του νησιού απολαμβάνουν – κάπως πιο… ώπα – ο Θοδωρής Ρουσσόπουλος και η Μάρα Ζαχαρέα με λοιπή δημοσιογραφική συντροφιά.

@ Και να οι ανακοινώσεις σκηνοθετών, τεχνικών και δε συμμαζεύεται και να τα δελτία Τύπου για το… τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ και να ανακοινώσεις για τις «εκδηλώσεις στο Ραδιομέγαρο» και «να», γενικώς. Ο κ. Καψής, πάντως, επιμένει στο «ολοταχώς» για τη νέα Δημόσια Τηλεόραση. Κάποια από τις δύο πλευρές δεν είναι ενήμερη για το τέλος αυτής της ιστορίας
mediablog

Δεν υπάρχουν σχόλια: