Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Οι κρυφοί έρωτες του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και ο τίτλος του Sir στην Αγγλία

Στη στήλη Σίβυλλα του Βήματος αποκαλύπτεται σήμερα ότι ο φυλακισμένος στον Κορυδαλλό πρώην πανίσχυρος επιχειρηματίας και τραπεζίτης Λαυρέντης Λαυρεντιάδης είχε κρυφά love stories στο Λονδίνο και... είχε ξεκινήσει διαδικασίες για να πάρει τον τίτλο του Sir!

Επιφανής Ελληνας διπλωμάτης αποκαλύπτει στο Βήμα ότι ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης «παρά τη «μίζερη» εξωτερική του εμφάνιση είχε συνάψει δεκάδες παράνομα love stories πίσω από την πλάτη της παιχνιδάρας γυναίκας του. Με φόντο τις πολυτελείες σουίτες πασίγνωστων, ιστορικών ξενοδοχείων της βρετανικής πρωτεύουσας.

Τελικά σε κάποια λαμπερή δεξίωση με εφοπλιστές, μεγαλοεπιχειρηματίες και διπλωμάτες εξέφρασε την επιθυμία να αποκτήσει τον τίτλο του Sir!

Ο πρώην ισχυρός επιχειρηματίας ρωτούσε μάλιστα επίμονα βρετανούς και έλληνες διπλωμάτες σχετικά με τις διαδικασίες που έπρεπε να κινήσει ώστε να «κλειδώσει» τον τίτλο. Ετσι κι αλλιώς είχε μάθει να αγοράζει τα πάντα.

Αν στη συνέχεια δεν αποκαλυπτόταν η εγκληματική του δράση με αποτέλεσμα τον εγκλεισμό του στις φυλακές, ίσως το πορτρέτο του να κρεμόταν σε ειδική αίθουσα των ανακτόρων του Μπάκινχαμ. Δίπλα σε αυτό του Ουίνστον Τσόρτσιλ!» γράφει το Βήμα.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: