Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Έξαλλος ο Σίμος!

Με τους απεργούς των media φυσικά που σήμερα κατά τον πρώην δημοσιογράφο και νυν κυβερνητικό εκπρόσωπο, «πνίγουν» την επίσημη επίσκεψη Ολάντ στην Αθήνα.

Σε ...
ανακοίνωσή του, λίγο μετά την επαναβεβαίωση της απεργιακής κινητοποίησης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου επετέθη με σφοδρότητα στην ηγεσία της ΕΣΗΕΑ καθώς όπως υποστηρίζει, «υπέκυψε στις συνήθεις κομματικές σκοπιμότητες και στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλέσει ειδησεογραφικό μπλακάουτ στην επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ. Με τον τρόπο αυτό οι εργατοπατέρες της ΕΣΗΕΑ όχι μόνο απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι αδιαφορούν πλήρως για τα πραγματικά προβλήματα των δημοσιογράφων σήμερα, αλλά και ότι δεν διστάζουν να πλήξουν και τη διεθνή εικόνα της πατρίδας, εν ονόματι του κομματικού συμφέροντος».

Θα μπορούσε να είναι μία ακόμη απόπειρα πολιτικής αντιπαράθεσης στις πλάτες των απεργών δημοσιογράφων. Ωστόσο, ο Σ. Κεδίκογλου ισχυρίζεται ότι υπήρξε σχεδιασμός ώστε να προκηρυχθεί απεργία, μέσω της ΠΟΕΣΥ, και ότι η απόφαση ελήφθη αφού είχαν αποχωρήσει οι εκπρόσωποι της Θεσσαλονίκης και των υπολοίπων ενώσεων που ήταν επιφυλακτικοί έναντι της κινητοποίησης κατά την ημέρα της επίσκεψης του Φρανσουά Ολάντ. «Καλούμε τον κ. Τσίπρα, έστω και την τελευταία στιγμή, να τους μαζέψει», κατέληγε η ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, που μάλλον δεν έμαθε ότι δεν μπορεί να ταυτίζει το σύνολο των δημοσιογράφων με το ένα ή το άλλο κόμμα. Ως προς τον Τσίπρα, προφανώς δεν θα τους μαζέψει (και να ήθελε). Μία πιθανή απεργιακή απόφαση, ωστόσο, μπορεί…
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: