Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Σε σύγχυση το δελτίο του Mega

Αυτό που συμβαίνει με το δελτίο του Mega τον τελευταίο καιρό, does not exist! Πραγματικά δεν! Είναι σαν να έχουν απασφαλίσει! Το λέμε και today, με αφορμή το βιντεάκι που έδειξαν με την ισπανίδα που τα έχωσε στους ... σοσιαλιστές για την πολυτελή διαμονή τους. Ε, το είδαν στις megalicious ειδήσεις το στιγμιότυπο και ξεσπάθωσαν με τη σειρά τους!

Unique πλάνα
Όλα τα λεφτά, το γεμάτο ζήλο ύφος της Τρέμη, που έσπευσε να μπουμπουνίσει ότι δεν ήταν καθόλου λαϊκισμός το ξέσπασμα της ισπανίδας! Και εννοείται ότι συμφωνούμε μαζί της… Για το δικό τους, έχουμε τις αμφιβολίες μας!

Αλαλούμ
Επικρατεί πάντως μία σύγχυση στο δελτίο. Και τι εννοούμε; Από τη μία καθημερινά τα βάζουν ξαφνικά με τα ΔΝΤ, τα λάθη τους και τις καταστροφικές τακτικές τους που μας έχουν εξαθλιώσει (κάτι που δεν φανταζόντουσαν προφανώς στο παρελθόν όταν μας τα υποστήριζαν με σθένος)… από την άλλη, με το που δουν μία κοινωνική ομάδα να εξεγείρεται, αμέσως την κατακεραυνώνουν! Απίθανα πράγματα!

Πρώτα ζούμε… και μετά γράφουμε!
Τα οποία εξηγούνται προφανώς με το ότι οι απόψεις τους… είναι βιωματικές! Δηλαδή; Την έχουν ακούσει υποθέτουμε από τις προσωπικές μειώσεις και τα οικονομικά τους ζόρια και έτσι τους βγαίνει μία επαναστατική θολούρα! Που βέβαια αν είναι να έχει αποτέλεσμα στην τρόικα και τους ευρωπαίους φίλους μας, ας είναι! Καλό να μας έρθει και ας προέρχεται από την πίεση του Mega!

Ό,τι να ‘ναι
Και κλείνοντας, δεν μπορούμε να μην καταγράψουμε και την ατάκα του Πρετεντέρη στο σχολιασμό για το βιντεάκι με την ισπανίδα, που ανεμοστροβίλισε στο τέλος μόνο ένα: «Η φτώχεια θέλει καλοπέραση!»… Αθάνατος!
Για να τον διορθώσει στη συνέχεια όμως ο Τσίμας λέγοντας ότι αυτό ισχύει για τους φτωχούς… Σωστόις κι αυτός!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: