Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Παναγιώταρος: Χρυσή Αυγή όπως Χεζμπολάχ





«Η Χρυσή Αυγή φιλοδοξεί να αναδειχθεί στην αντίστοιχη Χεζμπολάχ του Λιβάνου, σαν δεύτερη κυβέρνηση προς όφελος των Ελλήνων πολιτών», είπε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του στην εκπομπή Dateline του αυστραλιανού δικτύου SBC ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώταρος.

Ο ...
ίδιος αψήφησε την προειδοποίηση της Αυστραλιανής πρωθυπουργού Γκίλαρντ ότι «τέτοιου τύπου πολιτικές δεν έχουν θέση στην Αυστραλία», επιμένοντας ότι στελέχη της Χρυσής Αυγής θα επισκεφτούν τη χώρα.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν δίστασε να παρακινήσει τους απελπισμένους Έλληνες σε… δολοφονίες τραπεζιτών:

Παναγιώταρος: Αντί να αυτοκτονούν, θα μπορούσαν να πάνε να σκοτώσουν αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματά τους.

Δημοσιογράφος: Ποιους δηλαδή;

Παναγιώταρος: Τους τραπεζίτες φυσικά…

Το επεισόδιο της εκπομπής Dateline παρουσίασε τις συνθήκες υπό τις οποίες δρα η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα, μιλώντας για ένα κόμμα το οποίο υποστηρίζει ανοιχτά τον αντισημιτισμό και τον ρατσισμό και συνδέεται με βίαιες επιθέσεις εναντίον πληθυσμιακών κατηγοριών όπως οι μετανάστες.

Σύμφωνα με το αυστραλιανό δίκτυο, πρόκειται για τις τραγικές συνέπειες του οικονομικού εξανδραποδισμού για έναν άλλοτε περήφανο λαό.

Ο δημοσιογράφος επισημαίνει ότι η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ έχει τοποθετήσει Παρατηρητήριο στην Ελλάδα το οποίο καταγράφει κατακόρυφη αύξηση των βίαιων επιθέσεων εναντίον μεταναστών, παράνομων και μη, οι οποίες ορισμένες σε περιπτώσεις καταλήγουν ακόμη και στον θάνατο.

«Ταυτόχρονα καλλιεργείται συστηματικά ο φόβος», επισημαίνεται κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: