Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ο Μουλόπουλος κήρυξε τον πόλεμο στους αρθρογράφους του ΔΟΛ! 'Η μήπως το αντίθετο;



Tελικά δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω ο Βασίλης Μουλόπουλος. Απαντάει σε όλα όσα αφορούν τον ίδιο, την Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ.Και ειδικά αν αυτά προέρχονται από παλιούς φίλους, συνεργάτες και συναδέλφους του στον ΔΟΛ.
Ετσι μετά την απάντηση στον ...
διευθυντή του Βήματος, Αντώνη Καρακούση, ήρθε η σειρά να γράψει για τον Μιχάλη Μητσό με αφορμή άρθρο του τελευταίου στα ΝΕΑ. (Μετά οι πρόσφατες εξαγγελίες με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ, πληθαίνουν τα επικριτικά άρθρα στα Μέσα του ΔΟΛ εναντίον του Τσίπρα και της ομάδας που είναι υπεύθυνη για επικοινωνία-ενημέρωση).
Ο Μουλόπουλος -που φαίνεται πως τον ενόχλησαν αρκετά αυτά που έγραψε ο Μητσός- μεταξύ..
άλλων αναφέρει:
«Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι στη χώρα τού "πουθενά - πουθενά" ο αγαπητός (και το εννοώ) Μ. Μητσός έχασε τη μνήμη του. Ή μάλλον ένα μέρος της μνήμης του.
Γράφει ότι δυσκολεύεται να αναγνωρίσει τη σημερινή "Αυγή", "στην οποία εκτελώ χρέη προέδρου", την "Αυγή" της νιότης του, στην οποία ξεκίνησε την "πολύχρονη δημοσιογραφική περιπέτειά" του. Κατηγορεί τη σημερινή "Αυγή" για "φανατικούς τίτλους", "προσβλητικά σχόλια" και "βαθύ, βαθύτατο παρτιζανισμό στην παρουσία της επικαιρότητας". Και συμπεραίνει ότι αυτό είναι το "μοντέλο του πλουραλισμού που θέλει να επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ".
Φαίνεται ότι στη χώρα τού "πουθενά - πουθενά" ο Μ. Μητσός δεν βλέπει τηλεόραση, δεν διαβάζει ούτε τα ρεπορτάζ για τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τους αρθρογράφους του διπλανού του γραφείου στην εφημερίδα που εργάζεται, ούτε ανοίγει άλλες εφημερίδες.
Υπάρχει ένα κενό στη μνήμη του και στην κριτική που ασκεί στην "Αυγή" της προεδρίας Μουλόπουλου, για τους τίτλους, τα σχόλια, τα ρεπορτάζ που δημοσιεύει»

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το άρθρο του Βασίλη Μουλόπουλου υπό τον τίτλο «Μνήμες υπό επιτήρηση» και ανακαλύψτε το κενό μνήμης του Μητσού

zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια: