Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Καβάλα σ΄ένα τρίκυκλο ο Στουρνάρας με συνοδηγό την Μαρία Σπυράκη πάνε να βάλουν πλάτη για να μην πέσει και το κτίριο του Χρηματιστηρίου!


kourdistoportocali.com
Αγριο ξύλο και σήμερα στο Χρηματιστήριο με απώλειες που ξεπερνάνε το -3%!

Τα κορόιδα "επενδυτές" παγιδεύθηκαν για τα καλά στη φούσκα του Μαίου και τώρα αρχίζει το...
ανηλέητο ξύλο.

Στην παραμύθα συνέβαλαν και τα παπαγαλάκια που δεν έχουν βγάλει τον σκασμό διαφημίζοντας την δήθεν έξοδο από το τούνελ και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας-μια ακριβοπληρωμένη επικοινωνιακή γραμμή η οποία μόνο στόχο έχει να διασωθεί η Μέρκελ στις επερχόμενες γερμανικές εκλογές.

Οσο υπάρχουν πρόβατα θα υπάρχουν και λύκοι.

Στο μεταξύ πριν λίγο ένα τρίκυκλο το οποίο οδηγούσε ο Γιάνννης-ήρθα για να μείνω- Στουρνάρας με συνεπιβάτιδα την Μαρία Σπυράκη, έκανε την εμφάνισή του στην Ομόνοια με κατεύθυνση το Χρηματιστήριο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες Στουρνάρας και Σπυράκη πάνε να βάλουν πλάτη για να μην πέσει μαζί με τον δείκτη και το κτίριο του Χρηματιστηρίου!

Γράφαμε την περασμένη Πέμπτη>

Διάχυτη είναι η αίσθηση ότι το μηντιακό σύστημα των παπαγαλακίων του Χρηματιστηρίου, το οποίο επί εποχής Σημίτη-Παπαντωνίου είχε δρέψει δάφνες οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες ελληνικές οικογένειες στην απόγνωση επέστρεψε δριμύτερο!

Ιδιαίτερα αυτές τις μέρες από όλα σχεδόν τα ελληνικά ΜΜΕ διαχέεται μια τεχνητή αισιοδοξία για την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Το απόλυτο κατασκεύασμα. Η γύμνια της ελληνικής οικονομίας θα φανεί μετά τις Γερμανικές εκλογές του Σεπτεμβρίου σε όλο της το μεγαλείο. Υπάρχει και μια σοβαρή περίπτωση οι εξελίξεις να προλάβουν ακόμη και τις γερμανικές εκλογές μια και ένα νέο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται το αδελφό κόμμα της Μέρκελ στην Βαυαρία συγκλονίζει την Γερμανία.

Ναι είναι πιθανόν η Μέρκελ να χάσει τις εκλογές!

Καλούμε λοιπόν τους αμύητους παίκτες του Μαίου να προσέξουν πολύ καλά την φούσκα που πάει να στηθεί για μια ακόμη φορά στις πλάτες τους.

Το παραμύθι για τους 17 εκατ. Τουρίστες που θα πίνουν μπίρες ξυπόλητοι στα φτωχοκάμπινγκ αφορά χώρες όπως την Ταυλάνδη και το Μπαγκλαντές. Προσοχή λοιπόν που βάζετε τα λεφτά σας σε μια χώρα όπου μια χούφτα νταβατζήδες μαμούν και δέρνουν και της οποίας η κυβέρνηση μοιράζει τις καρέκλες στους κολλητούς ενώ ταυτόχρονα δίνει ρόλους σε πάσης φύσεως συμμορίες του παρακράτους. Δείτε επίσης την σημασία της πόρτας του Ομπάμα στον Σαμαρά και γενικά να έχετε τις κεραίες σας σε εγρήγορση και να μην τσιμπάτε στα παπαγαλάκια του συστήματος. Για το μόνο που σας διαβεβαιώνουμε είναι ότι θα τα δούμε όλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: