Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Τατσόπουλος: Διαρκώς σκεφτόμαστε πότε θα τους γυαλίσει το μάτι και θα τραβήξουν το όπλο



Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε για τα χθεσινά έκτροπα μέσα στη Βουλή όπου για πρώτη φορά αποβλήθηκε από την αίθουσα βουλευτής λόγω προσβλητικής συμπεριφοράς αλλά και για τα ναζιστικά συνθήματα που ακούστηκαν.

Ο...
βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο MEGA τόνισε ότι αποχωρούσε από την αίθουσα την ώρα που συνέβη το περιστατικό αλλά «έχω την αίσθηση ότι κάποιος μας δείχνει τον φταίχτη και εμείς κοιτάμε το δάχτυλο. Στεκόμαστε στο αν το πρώτο «χάιλ Χίτλερ» που ακούστηκε ήταν κυριολεκτικό, προερχόταν δηλαδή από την πλευρά της Χρυσής Αυγής, κάτι που είναι πολύ πιθανό διότι εκείνη την ώρα ο προεδρεύων, Γιάννης Δραγασάκης είχε ζητήσει να κλείσουν τα μικρόφωνα της Χρυσής Αυγής».

Αναφερόμενος μάλιστα στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι «τα περισσότερα είναι ψιλοδιαταραγμένα άτομα και διαρκώς σκεφτόμαστε πότε θα τους γυαλίσει το μάτι και θα τραβήξουν το όπλο» και υπογράμμισε ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος «έχει στο μπράτσο του χαραγμένο το «Ζικ Χάιλ», το ένα από τα δύο ναζιστικά συνθήματα. Δεν το κρύβει ο άνθρωπος ότι είναι ναζιστής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: