Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ποιος γνωστός τηλεπαρουσιαστής μοίραζε πίτσες με το παπί του όταν έμεινε άνεργος;


«Όταν έκλεισε η εφημερίδα "Βραδυνή" στην οποία εργαζόμουν, έμεινα έκπληκτος, πάμπτωχος, υπερχρεωμένος και άνεργος. Το επόμενο πρωί πήγα στην πιτσαρία της γειτονιάς μου και χρησιμοποιώντας το παπί που είχα τότε κανόνισα να μοιράζω πίτσες».
Η παραπάνω δήλωση ανήκει σε...
πολύ γνωστό δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιαστή κεντρικού δελτίου ειδήσεων που αφήνει αιχμές εναντίον άλλων μωροφιλόδοξων -νεόπλουτων συναδέλφων του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Παρόλο που τελικά βρέθηκε αμέσως δουλειά σε άλλη εφημερίδα, εγώ είχα λύσει το πρόβλημα του πώς να πληρώνω τα γραμμάτιά μου. Σήμερα ανήκω σε εκείνους που δεν χρωστούν παρά μόνο στην Εφορία. Όμως ακόμη και στις..
"καλές εποχές" δεν κυκλοφορούσα με Porsche Cayenne και δεν πήρα δάνειο για να αγοράσω πολυτελή μεζονέτα με πισίνα στη στέγη. Eπομένως ακόμη κι αν μείνω άνεργος έχω την αίσθηση πως μπορώ να το αντέξω».
Υ.Γ: Ο δημοσιογράφος - τηλεπαρουσιαστής είναι ο Νίκος Μάνεσης του Alpha και οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο συνέντευξής του στη Μαρία Λεμονιά για το ένθετο People της εφημερίδας Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: