Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Η γκάφα του Βαρουφάκη



Λίγο το πρωινό ξύπνημα, λίγο οι συχνές τηλεοπτικές εμφανίσεις, μάλλον μπέρδεψε το Μνημόνιο με τη... λίστα Λαγκάρντ ο γνωστός οικονομολόγος, Γιάννης Βαρουφάκης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην...
πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κ. Βαρουφάκης αναρωτήθηκε γιατί παραπέμπεται μόνο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αφού η σημερινή κυβέρνηση ακολουθεί, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, τη μνημονιακή πολιτική που εκείνος χάραξε.

«Η κυβέρνηση ακολουθεί "το δόγμα Παπακωνσταντίνου"» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρουφάκης, σχολιάζοντας τη πορεία της ελληνικής οικονομίας και την χθεσινή απόφαση για διεύρυνση του κατηγορητηρίου κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών.

Θα πρέπει, όμως, να υπενθυμίσουμε πως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν κατηγορείται για την ένταξη της χώρας στο Μνημόνιο, ούτε για την οικονομική πολιτική που ακολούθησε όσο ήταν υπουργός Οικονομικών αλλά για το αδίκημα της απιστίας σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ.

Μάλλον, γκάφα «μυρίζει» το σχόλιό του... Το περίεργο, βέβαια, είναι γιατί ο έμπειρος παρουσιαστής, Γιώργος Παπαδάκης δεν επεσήμανε αυτη τη γκάφα στον κύριο Βαρουφάκη.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: