Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Εφευρέθηκε νέα κατηγορία κατά του Παπακωνσταντίνου χωρίς καν να ολοκληρωθεί ο έλεγχος του ΣΔΟΕ



Παραθέτω ένα απόσπασμα από το άρθρο του Σήφη Πολυμίλη στο ΒΗΜΑ για το κατηγορητήριο που διαμορφώθηκε χθες στη Βουλή κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου:

(...)Επειδή οι μέχρι τώρα κατηγορίες  δεν αρκούσαν για να έχουμε μια σίγουρη  καταδίκη, εφευρέθηκε και η κατηγορία της απιστίας σε...
βαθμό κακουργήματος, γιατί λέει  διαπιστώθηκε ζημία του κράτους πάνω από τα 120.000 ευρώ.

Που και πώς διαπιστώθηκε, πώς υπολογίστηκε το ποσό , για τους κ.κ.βουλευτές δεν...



...έχει καμιά σημασία.Από ότι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα  κανένας  έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί, κανένα πρόστιμο δεν έχει καταλογιστεί και είναι άγνωστο πότε  το ΣΔΟΕ θα έχει πράγματι μια συνολική εικόνα  για τον αν έχουν δηλωθεί ή όχι τα ποσά που καταγράφονται  στους 2000 και πλέον καταθέτες της λίστας.

Όμως οι κ.κ. βουλευτές δεν είχαν καμιά αμφιβολία, κανένα ερωτηματικό ,είχαν αποφασίσει πριν από το ΣΔΟΕ για τη ζημιά που επέφερε  ο κ.Παπακωνσταντίνου στο ελληνικό δημόσιο .Δεν είχαν τον παραμικρό ενδοιασμό λοιπόν να του προσάψουν ένα επιπλέον  βαρύ κατηγορητήριο.(...)

Σχόλιο Παραπολιτικής: Ζούμε μερικές από τις χειρότερες μέρες στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλευτισμού. Ίσως να είναι πια αργά για το πολιτικό σύστημα, όταν θα σκάσει στα χέρια τους η φούσκα της δήθεν κάθαρσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: