Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Είναι παρά φύσιν η συνεργασία Unfollow και Παραπολιτικών;


Απάντηση δεν έχω. Μου φαίνεται πως είναι. Έστω κι αν η πλευρά του περιοδικού Unfollow διαθέτει πλήρη ελευθερία. Τότε, γιατί όχι; Γιατί να μη συνεργαστεί και με τα Παραπολιτικά; Τι να σας πω...

Καταρχάς να δούμε τα στοιχεία όπως τα παρουσιάζουν τα Παραπολιτικά γιατί από το Unfollow προς το παρόν έχουμε σιγή ιχθύος: θα βγάλουν μαζί ένα περιοδικό που θα λέγεται REPORT (μηνιαίο) και θα κυκλοφορεί κάθε τρίτη εβδομάδα του μήνα, ένθετο στην εφημερίδα. Κάθε τεύχος θα είναι μονοθεματικό. Εκδότης – Διευθυντήςθα είναι ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος και Διευθυντής σύνταξης ο Αυγουστίνος Ζενάκος. Να και τι γράφουν οι ίδιοι: «Η ομάδα του REPORT είναι αυτόνομη και έχει την πλήρη και συνολική ευθύνη της σύνταξης, του σχεδιασμού, της παραγωγής και της έκδοσης του περιοδικού».
Παρά φύσιν είναι σίγουρα ένα: αυτό που θα πάθουν οι αναγνώστες και των δύοεντύπων. Εκείνοι του Unfollow θα ντρέπονται να πάνε στα περίπτερα να ζητήσουν τα Παραπολιτικά (ιδίως όταν θα έχει και cd της Πάολα για δώρο) και οι αναγνώστες των Παραπολιτικών θα ξεφυλλίζουν το REPORT και δεν θα καταλαβαίνουν τίποτε, θα παρουσιάζει πράγματα το περιοδικό που εκτός απροόπτου δεν θα τους ενδιαφέρουν καν. Εκτός κι αν θα αναφέρεται σε νέους έρωτες και σε ζευγάρια που επιτέλους θα ανέβουν τα... σκαλοπάτια της εκκλησίας. Αλλά ξέχασα, αυτό αποτελεί δουλειά της Real Life, του ένθετου της Real News. Μην τα μπλέκουμε.

update: Γράφει ο (φίλος) Άρης Χατζηστεφάνου, στο Info War για το θέμα τα εξής (μεταξύ άλλων): «Αφού πρώτα εκδήλωσαν την απέχθειά τους προς τα Παραπολιτικά (δικαιολογημένη θα πω εγώ) αντέγραψαν απλώς μια λανθασμένη ανακοίνωσή τους, χωρίς να μπουν στον κόπο να την διασταυρώσουν. Μάθαμε έτσι ότι η ομάδα του Unfollow θα συνεργάζεται με την εφημερίδα, το οποίο είναι αναληθές. Κάποιοι δημοσιογράφοι βρήκαν δουλειά εκεί και θα υπογράφουν με τα ονόματά τους». Ωραία, καλά τα λέει ο Άρης, αλλά γιατί δεν βγαίνουν από το Unfollow να το διευκρινήσουν; Είναι τόσο απλό και ξεκάθαρο.



@tetRadio λανθασμενη ανακοινωση; αληθεια τωρα;
@DaffyOranje Αν η μία από τις δύο πλευρές της συνεργασίας έβγαλε λανθασμένη ανακοίνωση δεν φταίνε εκείνοι που τη διάβασαν...

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: