Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Η «πολεμοχαρής», ο «τρελός» και τα στοιχήματα



Τo ντιμπέιτ «έσπασε» το Twitter 

 Οι ψηφοφόροι στην Αμερική βρίσκονται ενώπιον μιας αδύνατης επιλογής: να ψηφίσουν την «πολεμοχαρή» Χίλαρι Κλίντον ή τον «τρελό» Ντόναλντ Τραμπ. Αυτό δήλωσε ο Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ελβετική τηλεόραση λίγη ώρα πριν το ντιμπέιτ των δύο υποψηφίων για την Προεδρία των ΗΠΑ.
Οι πρώτες δημοσκοπήσεις δείχνουν ως αδιαμφισβήτητη νικήτρια τη Χίλαρι Κλίντον στο ντιμπέιτ που «έσπασε» το Twitter καθώς καταγράφηκαν 5 εκατ. tweets σχετικάμε την κόντρα των υποψήφιων προέδρων). ..

Δημοσκόπηση της ORC που διεξήχθη για λογαριασμό του CNN δείχνει ότι το.. 62% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η Χίλαρι Κλίντον επικράτησε του Ντόναλντ Τραμπ, για τον οποίο μόλις το 27% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι ήταν ο νικητής του ντιμπέιτ.
Οι πιθανότητες η Κλίντον να επικρατήσει του ρεπουμπλικανού υποψηφίου στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου έχουν αυξηθεί επίσης στις on-line αγορές στοιχημάτων...
Όπως σχολιάζει το Reuters, για τον 70χρονο Τραμπ το ντιμπέιτ ήταν μια ευκαιρία να φανεί πειθαρχημένος. Για την 68χρονη Κλίντον, από την άλλη, ήταν μια ευκαιρία να βεβαιώσει τους ψηφοφόρους πως είναι αξιόπιστη και... υγιής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: