Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Αδιάβαστα και ψόφια τα στελέχη της ΝΔ στις τηλεοράσεις παραδέχεται η Πειραιώς

Τούβλα
Μια από τα ίδια και οι κυβερνητικοί – μόνο που αυτοί δικαιολογούνται 

Η κυβέρνηση – τουλάχιστον, δικαιολογείται να έχει πρόβλημα με τα στελέχη που την εκπροσωπούν στις τηλεοράσεις… Όχι μόνο επειδή πρέπει να απολογούνται για τα πάντα, αλλά κυρίως διότι οι συσχετισμοί στα πάνελ είναι εξ ορισμού εις βάρος τους. Αφού είναι όλοι εναντίον ενός!...


Βεβαίως υπάρχει και το πρόβλημα της απροθυμίας πολλών να βγουν και να υπερασπιστούν τα πεπραγμένα της κυβέρνησής τους – όπως έγραψε πρόσφατα σε άρθρο του στην «ΑΥΓΗ» ο Θανάσης Καρτερός λέγοντας χαρακτηριστικά, «Για να σας πω την αμαρτία μου, έφθασα να μετράω εξαφανισμένους» (εδώ)… Την ίδια ώρα όμως εντοπίζονται και πολλοί αδιάβαστοι… Ειδικά στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, μόνο αδιάβαστοι ΣΥΡΙΖαίοι κυκλοφορούσαν στα τηλεοπτικά πάνελ!

Οι κυβερνητικοί όμως έχουν πολλές δικαιολογίες και κυρίως ασήκωτο φορτίο… Οι νεοδημακράτες τι ζόρι τραβάνε; Ή πιο σωστά, γιατί δεν τραβάνε στα τηλεοπτικά πάνελ;

Η διαπίστωση δεν είναι δικιά μας, αλλά του εξπέρ περί των Νεοδημακρατικών δημοσιογράφου του «ΒΗΜΑτος» Άρη Ραβανού. Γράφει λοιπόν στο ρεπορτάζ του, «Το μόνο σημείο στο οποίο χωλαίνει ακόμη και σήμερα η ΝΔ είναι η εκπροσώπηση του κόμματος στα ΜΜΕ. Και αυτό διότι αρκετά από τα πρόσωπα που εμφανίζονται δεν καταφέρνουν, παρά την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κυβέρνηση, να κερδίσουν επικοινωνιακές μάχες, ενώ παρατηρείται το φαινόμενο αρκετοί βουλευτές να μην είναι διαβασμένοι».

Ο συντάκτης της εφημερίδας συμπληρώνει στο ρεπορτάζ του ότι η ηγεσία του κόμματος έχει επιχειρήσει να διορθώσει την παραπάνω εικόνα, «Ενεργοποιώντας και νέα πρόσωπα (όπως οι Μακάριος Λαζαρίδης, Στέλιος Πέτσας κ.ά) από το στενό επιτελείο του κ. Μητσοτάκη ώστε να καλύψει τις αδυναμίες των βουλευτών» και καταλήγει, «Παράλληλα, έχουν αναλάβει πιο ενεργό ρόλο οι δύο αντιπρόεδροι, οι Κωστής Χατζηδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης, που μιλάνε και σε διαφορετικά κοινά, αλλά και οι συντονιστές Μπακογιάννη, Βορίδης, Κεφαλογιάννη, Σταικούρας κ.ά».

enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: