Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ο Νίκος Δένδιας στο υπουργείο Άμυνας

dendias
Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα βρίσκονται σε εξέλιξη, ο πρωθυπουργός αποφάσισε αλλαγή υπουργού στο κρίσιμο υπουργείο Ανάπτυξης, προκειμένου να αντικατασταθεί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, νέος υπουργός Άμυνας, αναλαμβάνει ο σημερινός υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας. Υπουργός Ανάπτυξης τοποθετείται ο Κώστας Σκρέκας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Σκρέκας είναι πρόσωπο της... απόλυτης εμπιστοσύνης του Αντώνη Σαμαρά. Είναι βουλευτής Τρικάλων και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου καθώς και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής των Ελλήνων.
Εντύπωση προκαλεί πως παρά τη σχετική συζήτηση των τελευταίων ημερών ο μίνι-ανασχηματισμός δεν άγγιξε πρόσωπα όπως ο Αργύρης Ντινόπουλος, η Σοφία Βούλτεψη και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος που έχουν δημιουργήσει προβλήματα στο κυβερνητικό έργο.
Ο κ. Σκρέκας θα κληθεί να αναλάβει τις διαπραγματεύσεις για τα «κόκκινα δάνεια».
Να θυμίσουμε πως ο πρώην πλέον υπουργός Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος βρίσκεται στις Βρυξέλλες ως επίτροπος Μετανάστευσης.

efsyn.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: