Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Δεν μαζεύουν τους 180 και ανησυχούν στη Ν.Δ.

Η νεφελώδης στρατηγική της κυβέρνησης όσον αφορά στην αξιολόγηση και η επιλογή της πόλωσης έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκουν άπαντες σύμφωνους στο γαλάζιο στρατόπεδο, όπου εκφράζονται ανησυχίες για την εύρεση των αναγκαίων 180 βουλευτών προκειμένου να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη παραδέχτηκε μιλώντας στα Παραπολιτικά FM ότι αυτή τη στιγμή 180 ψήφοι, με βάση τις δηλώσεις των βουλευτών, δεν φαίνεται να υπάρχουν και σημείωσε: «Η ...
ακραία πόλωση δυσκολεύει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Κακώς επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να παίζουμε ένα πολιτικό παιχνίδι που δεν ωφελεί κανέναν».
Κατηγόρησε επίσης την αξιωματική αντιπολίτευση για ανευθυνότητα, εκτίμησε όμως επίσης ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να παρασυρθεί από το λαϊκισμό και σημείωσε με νόημα ότι τακτικές τύπου «σκίζω τα μνημόνια» είναι καταστροφικές. Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς πριν από τις ευρωεκλογές δήλωνε απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ πως ο ίδιος σκίζει τα μνημόνια κάθε μέρα.
Και ο βουλευτής Αττικής της Ν.Δ. Γιώργος Βλάχος εξέφρασε την άποψη στο ραδιόφωνο του Alpha ότι αν και αριθμητικά μπορεί να βγαίνουν οι 180, πολιτικά δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: