Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Εργαζόμενοι στο Δρομοκαΐτειο: Η Βίκη Σταμάτη μάς απειλεί

Εργαζόμενοι στο Δρομοκαΐτειο: Η Βίκη Σταμάτη μάς απειλείΣε κατηγορηματική διάψευση των καταγγελιών του συνηγόρου της Βίκυς Σταμάτη, Φραγκίσκου Ραγκούση, ότι η νοσηλευόμενη στο Δρομοκαΐτειο δέχεται λεκτική και σωματική επίθεση εκ μέρους του νοσηλευτικού προσωπικού προχώρησε ο Σύλλογος Νοσηλευτών Ψυχιατρικών Νοσοκομείων ΕΣΥ Αττικής (ΣΥ.ΝΟ.ΨΥ.ΝΟ. – Ε.Σ.Υ. Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι στο νοσηλευτικό ίδρυμα όχι μόνο διαψεύδουν την επίθεση αλλά και με τη σειρά τους καταγγέλλουν... απειλές από μέρους της Βίκυς Σταμάτη σε βάρος εργαζομένων.
«Το νοσηλευτικό προσωπικό κατά καιρούς έχει δεχθεί από μέρους της απειλές για μηνύσεις με αποτέλεσμα να εργάζεται υπό το φόβο πειθαρχικών και ποινικών διώξεων», αναφέρει η ανακοίνωση, προσθέτοντας πως «από τις πρώτες ημέρες της νοσηλείας η νοσηλευόμενη ζητούσε να έχει στην κατοχή και στο δωμάτιό της διάφορα απορρυπαντικά εξαιρετικά επικίνδυνα για τους νοσηλευόμενους».
«Η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ο θεράπων ιατρός και η ιατρική ομάδα της κλινικής είναι ενήμερη για τα προβλήματα και τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από τη συμπεριφορά της νοσηλευόμενης», καταλήγει η ανακοίνωση.
Στην καταγγελία του, ο κ. Ραγκούσης ανέφερε ότι «πολλάκις η κ. Σταμάτη έχει πέσει θύμα λεκτικών επιθέσεων και προσπάθειας εξευτελισμού από εργαζόμενους» κάνοντας επίσης λόγο για «μια ενορχηστρωμένη επίθεση από ανθρώπους που έχουν ταχθεί να υπηρετούν τον πάσχοντα συνάνθρωπο, με γνωστούς ηθικούς αυτουργούς που αναζητούν εξιλαστήρια θύματα για να επιτύχουν την ατιμωρησία τους».
Πηγή ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: