Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Γιατί ούρλιαζε κι έβριζε ο Προκοπάκης στο Ραδιομέγαρο;


Σκηνές ρόκ αθλιότητας με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Προκοπάκη της ΝΕΡΙΤ, διαδραματίσθηκαν την Παρασκευή το πρωί στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.
Σε έξαλλη κατάσταση ο θυρωρός της παράγκας Καψή, καταγγέλλει...
η ΚΕΔ, έβριζε όποιον έβρισκε μπροστά του μετά το εξώδικο σε αυστηρή γλώσσα για τον διαγωνισμό μαιμού, που έστειλε σ αυτόν και στον Θ. Φορτσάκη του Εποπτικού Συμβουλίου, το δικηγορικό γραφείο του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτη.
«Οι δημοσιογράφοι είναι αλήτες», κραύγαζε ο Προκοπάκης στον τέταρτο όροφο του ραδιομεγάρου και οι φωνές του ακούγονταν σε όλα τα γύρω γραφεία, ενώ δεν γλύτωσαν τα "γαλλικά" ούτε..    κάποιοι ψυχραιμότεροι από το γραφείο του που μάταια προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν.
Όπως έγινε γνωστό μετά το εξώδικο και τις αποκαλύψεις για το "υπόγειο μαγειρείο" σε προσλήψεις από το παράθυρο όσα συμβαίνουν στη ΝΕΡΙΤ, την επιμονή του υπουργείου Οικονομικών για μή καταβολή δεδουλευμένων τις αποκαλύψεις του πρώην Προέδρου της Βουλής Απ. Κακλαμάνη και σχετικό έγγραφο του πρώην αντιπροέδρου της ΕΣΗΕΑ Δημ. Τσαλαπάτη, ο υφυπουργός Σ. Κεδίκογλου υποχρεώθηκε να καλέσει τον Προκοπάκη να «μαζευτεί» - προφανώς, με άνωθεν εντολές, λόγω προεκλογικής περιόδου.
- διαβάστε περισσότερα στις Τυπολογίες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: