Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Τέλος ο Ευαγγελάτος από τον ΣΚΑΪ


Ολο το παρασκήνιο
 Οριστικά εκτός ΣΚΑΙ μένει ο Νίκος Ευαγγελάτος από την Παρασκευή. Μετά από μήνες τεταμένων σχέσεων ανάμεσα στο δημοσιογράφο και τη διοίκηση του σταθμού, παίχτηκε σήμερα η τελευταία πράξη μιας δύσκολης συμβίωσης με την απόφαση για...
διαζύγιο ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση...
του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρει «Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. Η διοίκηση του σταθμού τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δημοσιογράφος ενημερώθηκε από τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Σταμάτη Μαλέλη ότι από τη Δευτέρα 28 Απριλίου, το δίωρο ενημερωτικό μαγκαζίνο που παρουσιάζει μειώνεται κατά μια ώρα καθώς στις 7 θα μεταδίδεται άλλη πολιτική εκπομπή με προεκλογικό περιεχόμενο.

Οπως ήταν φυσικό και με δεδομένο ότι είχαν προηγηθεί άλλες ρήξεις για την ώρα μετάδοσης της εκπομπής του, ο Νίκος Ευαγγελάτος φέρεται να αντέδρασε θεωρώντας άδεισμα την αντικατάσταση μιας πολιτικής εκπομπής όπως η δική του από μία άλλη ιδίου περιεχομένου και όπως λέγεται, εξωθήθηκε εμμέσως πλην σαφώς στην έξοδο από το Φάληρο.

Θεωρείται βέβαιο ότι η τελευταία του εμφάνιση στον ΣΚΑΙ θα είναι η αυριανή. Πληροφορίες τέλος αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ο δημοσιογράφος να εμφανιστεί άμεσα στο πρόγραμμα άλλου τηλεοπτικού σταθμού.

real

Δεν υπάρχουν σχόλια: