Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Το «όχι» της Χούκλη στον Θεοδωράκη

Είναι γνωστό ότι από τα τέλη Μαρτίου βρίσκεται σε εξέλιξη το στενό «πρέσινγκ» του Σταύρου Θεοδωράκη προς την παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Μαρία Χούκλη προκειμένου να κατέβει υποψήφια στις ευρωεκλογές με «Το Ποτάμι».
Οι φήμες για πολιτική σύμπλευση της δημοσιογράφου με τον πρώην συνάδελφό της φούντωσαν όταν... οι δυό τους βρέθηκαν ταυτόχρονα στις Βρυξέλες.
Η Μαρία Χούκλη ως καλεσμένη του Συμβουλίου της ΕΕ και ο Σταύρος Θεοδωράκης στο πλαίσιο των επαφών του με τις ομάδες φιλελεύθερων,  Σοσιαλιστών αλλά και τους Πράσινους σχετικά με την ένταξη του σχηματισμού του σε κάποια από αυτές.
Ανεξάρτητα από τη σύμπτωση  λέγεται και σύμφωνα με το enimerosi24, ότι η δημοσιογράφος,  δέχθηκε πρόταση από τον πρώην συνάδελφό της και νυν επικεφαλής του νέου κόμματος να .. συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο. Η παρουσιάστρια όμως ευχαρίστησε για την πρόταση τον Σταύρο Θεοδωράκη και ευγενικά αρνήθηκε!
Φυσικά αυτό δεν σημαίνει, όπως γράφει τo enimerosi24, ότι αποκλείεται να συνεργαστούν στο μέλλον και συγκεκριμένα όταν προκηρυχθούν εθνικές εκλογές… Άλλωστε οι Βρυξέλλες πέφτουν κάπως μακριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: