Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Πρόταση ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσιογράφο με γνώσεις στα εθνικά θέματα

** Σε δημοσιογράφο εγνωσμένου κύρους, με σημαντική παρέμβαση στα εθνικά θέματα έχει απευθυνθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, για μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο σε μια απόπειρα να εξισορροπήσει τη ζημιά που υπέστη από τους χειρισμούς με...
τους μειονοτικούς υποψηφίους. Την πληροφορία αυτή μετάδωσε πριν από λίγη ώρα ο Νίκος Χατζηνικολάου από το Real FM.

** Βαρύ το κλίμα για το Νίκο Ευαγγελάτο στο Σκάι. Οι σχετικές συζητήσεις για το μέλλον της εκπομπής του, έχουν εκ νέου ξεκινήσει. Πολλοί στοιχηματίζουν πως δεν θα ολοκληρώσει τη σεζόν στον τηλεοπτικό σταθμό. Tην ίδια ώρα ο.. Γιώργος Τράγκας μετακινείται στο Kontra Channel. Από την επόμενη βδομάδα ο Τράγκας θα έχει καθημερινή παρουσία στο Kontra, κάθε βράδυ από τις 9.00 ως τις 10.00. Ο δημοσιογράφος μέχρι πρότινος εργαζόταν στο E-Channel.

** Στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να μετακινείται από το ΣΚΑΪ και να αναλαμβάνει δελτία ειδήσεων άλλων σταθμών απαντά η Σία Κοσιώνη. «Κάθε δίμηνο εδώ και πολλά χρόνια ακούγεται ότι φεύγω από το ΣΚΑΪ. Κάθε τόσο κάπου πάω και κάποιος παίρνει τη δική μου θέση. Εγώ υπέγραψα το καλοκαίρι το συμβόλαιο μου στο ΣΚΑΙ μέχρι τον Ιούνιο του 2015 και μέχρι στιγμής δεν με έχει απασχολήσει κάτι άλλο. Οι συζητήσεις που γίνονται σε άλλους σταθμούς και με αφορούν είναι κάτι διαφορετικό από το να είμαι εγώ σε επαφή με στελέχη άλλων σταθμών. Δεν έχει υπάρξει καμία προσέγγιση».

** Δεν θα παραστεί στο debate του Euronews της 28ης Απριλιου ο Αλέξης Τσίπρας. Η αλλαγή στάσης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδεται σε ταξίδι και υποχρεώσεις του στην Ευρώπη την επόμενη βδομάδα. Η τηλεοπτική αναμέτρηση θα διεξαχθεί ανάμεσα στους αρχηγούς των πολιτικών σχηματισμών που διεκδικούν την ψήφο των Ευρωπαϊων εκλογών. Ο Α. Τσίπρας μεταθέτει το ραντεβού για το debate που θα γίνει το Μάιο και θα διοργανωθεί από την EB.

- από το σάιτ Τυπολογίες

Δεν υπάρχουν σχόλια: