Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Τσίπρας: «Θα βάλουμε τέλος στο τρίγωνο της αμαρτίας»

ΤΣΙΠΡΑΣ
Το πλήρες κείμενο της απάντησης του Αλ. Τσίπρα στη διακαναλική συνέντευξη,  έχει ως εξής:
«Η εταιρεία που εκλήθη από το υπουργείο Μεταφορών και Δικτύων για να εκτιμήσει πόσο έπρεπε να είναι το τίμημα των ψηφιακών συχνοτήτων για μια δεκαπενταετία εκτίμησε πως το τίμημα θα έπρεπε να είναι 715 εκατ. ευρώ. Ξέρετε ποιο ήταν ...
το τίμημα του διαγωνισμού; 18,4 εκατ. ευρώ! Δηλαδή, μιλάμε για μια ζημία του Ελληνικού Δημοσίου περίπου 700 εκατ. ευρώ, μιάμιση φορά πάνω από το πλεόνασμα που θα μοιράσουν με τυμπανοκρουσίες! Σε αυτήν τη χώρα πρέπει να μπουν κάποτε κανόνες. Όχι να λεηλατούμε τη μεσαία τάξη και να αφήνουμε ασύδοτους να μας κυβερνούν αυτοί οι οποίοι φοροδιαφεύγουν και αυτοί οι οποίοι θέλουν να ελέγχουν την ενημέρωσή μας, θέλουν να ελέγχουν τη συνείδησή μας, θέλουν να ελέγχουν τις απόψεις.
Δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με κανέναν. Όμως πρέπει να μπει τέλος επιτέλους στο “τρίγωνο της αμαρτίας”, που δεν είναι άλλο από το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα που καταρρέει, από τις τράπεζες τις οποίες χρηματοδοτεί αδρά με χρήματα του ελληνικού λαού και από τις καταχρεωμένες επιχειρήσεις Μέσων Ενημέρωσης, που παίρνουν δάνεια από τις χρεοκοπημένες τράπεζες, ενώ κάποιες άλλες υγιείς επιχειρήσεις δεν μπορούν να πάρουν δάνεια».
 typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια: