Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Δυσαρεστημένη η Γιάννα από τον Κυριάκο

 για το διακοσμητικό ρόλο που της επιφύλαξε στο project “Ελλάδα 2021”

Δυσαρεστημένη φέρεται να ειναι η Γιαννα Αγγελοπουλου με τον Κυριακο Μητσοτακη παρα το γεγονος οτι την όρισε επικεφαλής της επιτροπής “Ελλάδα 2021”! Κι αυτο διότι ο ρόλος της για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν για τα 200 χρόνια απο την ελληνική επανάσταση, θα ειναι στην ουσια διακοσμητικός!...

Στην πραγματικοτητα η Γιαννα Αγγελοπουλου θα εχει συμβουλευτικό ρόλο και σχεδόν καμια αρμοδιότητα, αφου τις αποφάσεις θα παίρνουν τα αρμόδια υπουργεία! Μάλιστα οι γνωρίζοντες λένε οτι ούτε οι υπουργοί θα αποφασίζουν, αλλα το Μαξιμου και ειδικότερα ο ίδιος ο πρωθυπουργός!

Σημειώνεται οτι ο φορέας υλοποίησης της εθνικής πρωτοβουλίας θα ειναι το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, ενώ στη διοργάνωση εκτος απο τα συναρμόδια υπουργεία, καθοριστική συμμετοχή θα εχουν διακεκριμένες προσωπικότητες απο το χώρο των γραμμάτων, των τεχνών, του πολιτισμού και της επιστήμης.

Με αλλα λόγια η Γιαννα Αγγελοπουλου, όπως και ο περισσότερος κοσμος οταν ενημερώθηκε οτι θα αναλάβει το συγκεκριμένο project, πίστεψε οτι θα εχει τις αρμοδιότητες για να επαναλάβει – τηρουμένων των αναλογιών, μια γκλαμουρους γιορτή εφάμιλλη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Τελικα τίποτα απο ολα αυτά δεν θα συμβεί, αφου η αποφαση της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού ειναι οι εκδηλώσεις και το όλο project να ειναι low budget… Δηλαδη κατι που δεν συνάδει με το προφίλ της Γιάννας Αγγελοπούλου!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: