Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Mega: ο Ανδρεούλης στη θέση του Τσίγκα


** Αποχωρεί από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του MEGA, ο Ηλίας Τσίγκας… Την περασμένη Πέμπτη, στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ τα μέλη του οργάνου αποφάσισαν να προχωρήσουν άμεσα σε αντικατάσταση του στελέχους που έχει εκδηλώσει την επιθυμία να απαλλαγεί των καθηκόντων του. Πιθανότερος διάδοχος του Ηλία Τσίγκα, φέρεται ο...
οικονομικός διευθυντής του καναλιού, Θάνος Ανδρεούλης.
** Mε ελάχιστη διαφορά πάνω από την Βουλγαρία στην Ευρώπη και στην 99η θέση παγκοσμίως κατατάσσουν οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα (RSF) την Ελλάδα αναφορικά με την ελευθερία του Τύπου: Η βουτιά αποδίδεται αφ’ ενός στο κλείσιμο της ΕΡΤ και αφ΄ ετέρου στην ασφάλεια των δημοσιογράφων, τόσο εξαιτίας..
επιθέσεων στην κάλυψη διαδηλώσεων όσο και της «ανοιχτής στοχοποίησης» από την Χρυσή Αυγή. Στην κατάταξη η Ελλάδα υποχωρεί κατά 14 θέσεις στην 99η θέση παγκοσμίως και στην προτελευταία στην ΕΕ.
** Έφυγε από τη ζωή η Άννα Βέννη – Πρετεντέρη, γνωστή τηλεοπτική παραγωγός και μητέρα. του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη. Η Άννα Πρετεντέρη είχε ταυτίσει την επαγγελματική της πορεία με την ιδιωτική τηλεόραση και ήταν από τα πρώτα στελέχη της και συγκεκριμένα του ΑΝΤ1 που ξεκίνησε το 1990, ενώ ήταν η πρώτη παραγωγός και εμπνεύστρια του ιστορικού πλέον «Πρωινού Καφέ» με την Ρούλα Κορομηλά στο ίδιο κανάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: