Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Αγωνία για την επόμενη κίνηση Βαλλιανάτου - Θα αποκαλύψει ότι είναι στρέιτ;

 
Φωτιά στην προεκλογική μάχη για τον δήμο της Αθήνας έβαλε ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Βαλλιανάτος. Ο κ. Βαλλιανάτος αποκάλυψε μέσω της σελίδας του στο Facebook πως είναι οροθετικός και πήρε κεφάλι στις δημοσκοπήσεις και 500 like.
Η ...
αποκάλυψη του Γρηγόρη Βαλλιανάτου πως είναι οροθετικός αιφνιδίασε τους άλλους υποψηφίους που δεν περίμεναν πως ο Βαλλιανάτος είχε ένα τόσο γερό χαρτί κρυμμένο στην τσέπη του.
Οι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι έχουν πανικοβληθεί από την δήλωση Βαλλιανάτου πως είναι οροθετικός -και τον κατηγορούν για αθέμιτο ανταγωνισμό-, αφού βλέπουν πως ο δήμος της Αθήνας κινδυνεύει να χαθεί πριν ξεκινήσει η προεκλογική εκστρατεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τα επιτελεία των υποψηφίων δημάρχων της Αθήνας, μετά την.. 
αποκάλυψη Βαλλιανάτου πως είναι οροθετικός, ο Γιώργος Καμίνης σκέφτεται να αποκαλύψει πως έχει προστάτη, ο Νικήτας Κακλαμάνης φυματίωση και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αχρωματοψία.
Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ετοιμάζεται να αποκαλύψει πως δεν έχει περάσει ιλαρά και μαγουλάδες, ενώ ο Νίκος Σοφιανός δεν χρειάζεται να αποκαλύψει πως έχει κάποια αρρώστια, αφού είναι στο ΚΚΕ και νομίζει πως είναι κομμουνιστής, οπότε όλοι καταλαβαίνουμε πως έχει παραισθήσεις και τα έχει χαμένα.
Σε όσους τον κατηγόρησαν πως προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα υγείας με αφορμή την υποψηφιότητά του για τον δήμο της Αθήνας, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος απάντησε πως το είχε πει και στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια το 2002, οπότε θα πρέπει να του ζητήσουν συγγνώμη όλοι αυτοί οι αμόρφωτοι που δεν παρακολουθούν τις υπέροχες εκπομπές της Αννίτας, και μένουν πίσω στις πολιτικές εξελίξεις.
Τώρα όλοι περιμένουν με αγωνία την επόμενη κίνηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου –φήμες λένε πως θα αποκαλύψει ότι είναι στρέιτ-, αφού είναι βέβαιο πως, μέχρι τις εκλογές, θα μας χαρίσει μοναδικές στιγμές.
(Πριν τις εκλογές του 2012, με άψογη συνεργασία Λοβέρδου - Χρυσοχοΐδη, συνελήφθησαν τοξικομανείς γυναίκες και στη συνέχεια διαπομπεύτηκαν ως οροθετικές πόρνες -αθωώθηκαν ένα χρόνο μετά. Αυτό για το οποίο διαπομπεύτηκαν οι γυναίκες αυτες τώρα είναι προεκλογικό ατού για τον Βαλλιανάτο)
- pitsirikos

Υ.Γ Ο Βαλλιανάτος στην εκπομπή Ολα Τρέλα τάχθηκε υπέρ των ελευθερων απολύσεων παντού  και διερωτήθηκε γιατί οι απολυμένες καθαρίστριες δεν κάνουν δικές τους εταιρείες καθαρισμού. Πάντα προχωρημένος, ευρωπαϊστής και φιλελευθερος ο υποψήφιος δήμαρχος.
zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια: