Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Πωλητήριο στον «Πήγασο» βάζει ο Φώτης Μπόμπολας


Τακτική Ψυχάρη φαίνεται πως προτίθεται να ακολουθήσει στον «Πήγασο» ο Φώτης Μπόμπολας. Μετά την υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης στον ΔΟΛ,  ο υιός του Γιώργου Μπόμπολα και οι συνεργάτες του επεξεργάζονται αντίστοιχα πλάνα και για το δικό τους εκδοτικό μαγαζί.
Η διοίκηση επιχειρεί ήδη να...
καταρτίσει ένα γενικότερο πλαίσιο που θα μπορούσε να βρει εφαρμογή στο σύνολο των εργαζομένων και όπου χρειάζεται να υπάρξουν παρεμβάσεις κατά περίπτωση.
Οι όποιες συζητήσεις και εξελίξεις τοποθετούνται μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την.. αναχρηματοδότηση των δανείων του ομίλου, με την πλευρά Μπόμπολα να επιδιώκει -κατά το πρότυπο Ψυχάρη- συμφωνία διάρκειας πέντε ετών.
Και ενώ ο Φώτης Μπόμπολας βρίσκεται στην αναζήτηση τρόπων που θα του δώσουν τη δυνατότητα να μειώσει τα λειτουργικά κόστη, πληροφορίες του «Secret» των Παραπολιτικών, αναφέρουν ότι στον «Πήγασο» άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη που θέλει τα αφεντικά του μαγαζιού να έχουν βάλει πωλητήριο.
Το τίμημα είναι ιδιαίτερα υψηλό, αφού το τελευταίο διάστημα συνολικά ο «Πήγασος» βρίσκεται σε ανοδική τροχιά. Πάντως, πέραν της πώλησης, ο Φώτης Μπόμπολας συνεχίζει τις συζητήσεις που έχει ξεκινήσει με το αφεντικό του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη, διερευνώντας το ενδεχόμενο συγχώνευσης των δύο ομίλων. Για κάποιους η απομάκρυνση Κουβουτσάκη από τη Μιχαλακοπούλου φέρνει πιο κοντά τις δύο πλευρές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξει και τελική συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: