Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ο άλλος Σάκης της Ελλάδας


Μεγαλούργησε όταν δεν είχαν καν γεννηθεί κι άνηκε ήδη στη σφαίρα των «κλασσικών» ήδη από τη δεκαετία του 1990. Έφυγε σήμερα από τη ζωή κι ακόμα κανείς δεν μπορεί να  οριοθετήσει κάπως το...
πλούσιο ταλέντο του. Ήταν τραγουδιστής; Ήταν ηθοποιός; Ήταν stand up κωμικός;

Τον είχα δει πριν από κάποια χρόνια στο θρυλικό Ζυγό μαζί με τη γνωστή συμμορία (Ζουγανέλης, Σταρόβας κ.α) σε μια βραδιά αληθινής ψυχαγωγίας που διατηρούσε ακόμα τον ρομαντισμό μιας άλλης εποχής με αστεία που σήμερα ίσως μοιάζουν κοινότοπα και βαρετά αλλά όταν εκφέρονταν από όλους αυτούς τους τύπους, σε έκαναν να ξεκαρδίζεσαι.

Νομίζω ότι ο Σάκης Μπουλάς άνηκε σε αυτή τη μάλλον μικρή κατηγορία των ανθρώπων που τους γνωρίζεις μέσω της μικρής οθόνης και χωρίς καν να έχεις ανταλλάξει μια κουβέντα μαζί τους, τους συμπαθείς, τους εκτιμάς και γενικά πιστεύεις ότι είναι ωραίοι τύποι.

Παρατηρώ σήμερα στα social media ότι ενδεχομένως υπήρξε φοβερά πιο δημοφιλής από όσο ακόμα και ο ίδιος μπορεί να υποψιαζόταν. Υπήρξε πιθανότατα ο Σάκης μιας λίγο διαφορετικής Ελλάδας στην οποία φεύγοντας κατάφερε να μην αφήσει πίσω κάποιον που να τον αντιπαθεί.

Ήταν ο Σάκης Μπουλάς.

parapolitiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: