Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ο “αδιάβλητος” διαγωνισμός βγήκε …βόλτα στο Internet!

καψής2
Αν το είχαν κάνει υπάλληλοι της ΕΡΤ, η κυβέρνηση θα είχε ζητήσει την παραίτησή τους. Το έκανε όμως η ιδιωτική εταιρεία που προσελήφθη αντί ποσού 56.000 ευρώ για την αξιολόγηση του διαγωνισμού πρόσληψης των δημοσιογράφων της ΝΕΡΙΤ. Το γεγονός συνέβη χθες το μεσημέρι, όταν...
η εταιρεία άφησε έκθετα τα στοιχεία της αξιολόγησης  για αδιευκρίνιστη ώρα με αποτέλεσμα να εντοπιστούν από χρήστη του Διαδικτύου και να διαρρεύσουν!
Οι Τυπολογίες από χθες το βράδυ έθεσαν το ερώτημα που σήμερα βρίσκεται στις πρώτες σελίδες των site. Ο μύθος της “ανεξάρτητης” ΝΕΡΙΤ και των αδιάβλητων διαδικασιών πιστοποιήθηκε και διαδικτυακά. Τα στοιχεία του διαγωνισμού ανατέθηκαν από το  ΔΣ της ΝΕΡΙΤ στην ICAP  από τις υπολογιστές της οποίας ξεκίνησαν να κάνουν πλέον τη βόλτα τους στο Διαδίκτυο. Η ευθύνη ανήκει στην εταιρεία και σε αυτούς που την επέλεξαν, δηλαδή στο ΔΣ  της ΝΕΡΙΤ και στους συμβούλους που προσελήφθησαν  για τη διαδικασία αυτή. Η λογική πως ο ιδιωτικός τομέας είναι καλύτερος από την ΕΡΤ μας τελείωσε πλέον με τον πλέον ηχηρό τρόπο και πολύ γρήγορα.
Είναι η ώρα των απαντήσεων από τον πολιτικό προϊστάμενο της ΝΕΡΙΤ.
Διαβάστε αναλυτικά τη λίστα στο http://www.thepressproject.gr/ 
 typologiew

Δεν υπάρχουν σχόλια: