Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ο Γκίκας Μάναλης εκδικείται αυτούς που ζητούσαν προστασία της περιουσίας της ΕΡΤ

 
Ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ για τη σημερινή δίκη διαδηλωτών στον Υμηττό τον περασμένο Ιούλιο. Η ΕΣΗΕΑ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια. 
Στις 10/1στο κτίριο 8 της Ευελπίδων , εκδικάζεται μήνυση του Γκίκα Μάναλη ( Διαχειριστή της ΔΤ) κατά της ΕΥΑΣ ΜΑΥΡΟΓΓΕΝΗ και 6 ακόμα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ πολιτών γιατί ...η δημοσιογράφος έκανε την δουλειά της δηλαδή ΡΕΠΟΡΤΑΖ για το δελτίο ειδήσεων της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΡΤ και οι αλληλέγγυοι διαδήλωναν ενάντια στην κυβέρνηση για το ΜΑΥΡΟ της ΕΡΤ.
Το ΄΄ΛΑΘΟΣ’’ τους ότι έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κοντά στις αφύλακτες εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στον Υμηττό. Έτσι μετά τα ΜΑΤ που έστειλε για να διαλύσει την ειρηνική διαδήλωση και να συλλάβει τους ΄΄ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ΄΄ που ήθελαν να διαφυλάξουν την περιουσία της ΕΡΤ και κατ’ επέκταση του λαού , τους έκανε και μήνυση για δήθεν δολιοφθορές γιατί όπως αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά του έτσι τον ενημέρωσε ο ΄΄ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ΄΄ Καψής η αλλιώς Υπουργός!!! της ΔΤ.
Ο ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ!!! από κάθε ποινική και αστική ευθύνη για όλες τις παρανομίες του –παλιές , νέες και όσες ακολουθήσουν – από την κυβέρνηση της υποταγής και της υποτέλειας, ζητά με ψέματα και ατεκμηρίωτες καταγγελίες να τιμωρηθούν αθώοι γιατί τόλμησαν να αναδείξουν την ανεπάρκεια του και την υποχρέωση του για την φύλαξη των εγκαταστάσεων από τον ίδιο που με ευθύνη του ήταν ξέφραγο αμπέλι. Αναμένουμε τον ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ Γκίκα να τεκμηριώσει τα ατεκμηρίωτα και συκοφαντικά μπροστά στον εισαγγελέα και το ακροατήριο.
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ-ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ
Για όλους τους παραπάνω λόγους, πρέπει όλοι να δείξουμε τώρα την έμπρακτη αλληλεγγύη μας κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στις 10/01/2014. Να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα: ΧΤΥΠΗΜΑ Σ’ ΕΝΑΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ και της ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ..
Οργανώνουμε την αλληλεγγύη και τους αγώνες μας, μπροστά στις νέες μεγάλες μάχες που έχουμε μπροστά μας (την αποκατάσταση της νομιμότητας στη ΕΡΤ, την κατάργηση των μνημονιακών νόμων με τις μειώσεις μισθών , τις απολύσεις κ.λπ.).
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
Οι παραγωγοί των σκανδάλων εκατομμυρίων ευρώ, μιζών και καταλήστευσης του δημοσίου πλούτου και των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Χώρας μας, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ. Νομίζουν οι αφελείς ότι θα κάμψουν το φρόνιμα των εργαζομένων της ΕΡΤ που εκπέμπουν διαδικτυακά και επίγεια πρόγραμμα ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σε όλη την Ελλάδα και μέσο του δορυφόρου σε όλη την Ευρώπη. Τους δηλώνουμε ότι:
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ – ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΌΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

http://greektv-com.blogspot.gr/2014/01/blog-post_10.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: