Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Μόνο οι πλαστές πινακίδες ενοχλούν το Μέγαρο Μαξίμου;




Βαρύτατες κατηγορίες, όπως απιστία ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, αντιμετωπίζουν 18 μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ευρυτανίας (το σύνολο δηλαδή της...
πλειοψηφίας και της μειοψηφίας που υπηρετούσε έως 31/12/2010) που κλήθηκαν σε απολογία, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η άλλοτε νομαρχία Ευρυτανίας παρείχε εγγύηση σε εταιρεία της για να πάρει δάνειο 4,7 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Από τη σύνθεση του Νομαρχιακού Συμβουλίου όλων των πλευρών, μόνο δύο δεν πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή, καθώς δεν μετείχαν σ' αυτή την απόφαση.

Η έρευνα της υπόθεσης, που απασχόλησε επί σειρά ετών τη Δικαιοσύνη, κράτησε περισσότερο από τέσσερα χρόνια και πλέον ανακριτής και εισαγγελέας στο Καρπενήσι ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες της ανάκρισης, ασκώντας διώξεις που έχουν προκαλέσει σοκ στην Ευρυτανία, καθώς η δικαστική έρευνα σ' αυτή τη φάση είναι προσανατολισμένη μόνο στο επίπεδο λήψης του δανείου και στην παροχή εγγύησης 100% από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ευρυτανίας.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενος είναι και ο πρώην νομάρχης και νυν βουλευτής της Ν.Δ. στην Ευρυτανία, Κώστας Κοντογεώργος που απολογήθηκε τελευταίος, και στον οποίο επιβλήθηκε η καταβολή εγγύησης 60.000 ευρώ.

Πηγή: Τα ΝΕΑ
Σχόλιο Παραπολιτικής: Πριν από μερικές μέρες, για τα μάτια του κόσμου και μόνο, η Νέα Δημοκρατία πυροβόλησε τον πολιτικά νεκρό Λιάπη και τον διέγραψε επειδή παραβίασε σχεδόν ολόκληρο τον ΚΟΚ.
Τον κ. Κοντογεώργο δεν θα τον διαγράψει ή έστω δεν θα θέσει σε αναστολή την κομματική του ιδιότητα μέχρι να αποδειχθεί ή όχι η αθωότητα του; Μόνο οι πλαστές πινακίδες ενοχλούν το Μέγαρο Μαξίμου; Η απιστία όχι;

http://www.parapolitiki.com/2014/01/mono-oi-plastes-pinakides.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: