Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Πανωλεθρία ή θρίαμβος στη ΔΤ τελικά;


Τα sites και τα ρεπορτάζ μιλούν για προβλήματα στη μετάδοση της τελετής έναρξης της ελληνικής προεδρίας από τη Δημόσια Τηλεόραση. Ο αρμόδιος υπουργός Παντελής Καψής μιλάει για θρίαμβο. Που βρίσκεται η αλήθεια;
Καταρχάς να δούμε τι...
γράφουν οι έγκυρες Τυπολογίες:
Πλήρης και αναμενόμενη η αποτυχία της Δ.Τ στην κάλυψη της πρεμιέρας ανάληψης από την Ελλάδα της Προεδρίας στην Ε.Ε. Η Δ.Τ έχασε τις χειραψίες του πρωθυπουργού με τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Ζάππειο! Αιτία; Η εικόνα της ασύρματης (νοικιασμένης) κάμερας πάγωσε. Όπως πάγωσε και ο θρίαμβος της ομάδας Σαμαρά στο Μαξίμου που πήραν την πρώτη σοβαρή ψυχρολουσία μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ. Το πάγωμα της εικόνας στις χειραψίες, το μεγαλύτερο επικοινωνιακό τρυκ της κυβέρνησης Σαμαρά στο θέαμα για την τηλεόραση, προκάλεσε πανικό. Προφανώς από άγνωστη παρεμβολή που δεν προβλέφθηκε από το επιτελείο της Δ.Τ, η ασύρματη κάμερα ακινητοποιήθηκε. Ο σκηνοθέτης Β.Βλαχοδημητρόπουλος (άγνωστο βέβαια εάν έχει προσληφθεί στη Δ.Τ) αναγκάστηκε να κάνει μακρινά πλάνα στους ηγέτες της Ε.Ε.
Κι εδώ η ανακοίνωση του Παντελή Καψή:
«Η Δημόσια Τηλεόραση κέρδισε το στοίχημα της κάλυψης της τελετής έναρξης της ελληνικής Προεδρίας. Οι εργαζόμενοι της Δημόσιας Τηλεόρασης ανταποκρίθηκαν με άψογο επαγγελματισμό στις ανάγκες μίας σύνθετης και απαιτητικής παραγωγής» σημείωσε ο κ. Καψής, που τόνισε πως «παρά τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια, μετέφεραν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εικόνες της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο».
- See more at: http://www.e-tetradio.gr/article/10090/Panolethria-i-thriambos-sti-DT-telika#sthash.yZrON3un.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: