Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ασχολίαστο άφησε ο Χατζηνικολάου την σφαίρα που έλαβε σε φάκελο ο Πρετεντέρης


Χατζηνικολάου - Πρετεντέρης


Αν και λαλίστατος ο Νίκος Χατζηνικολάου – όπως κάθε βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, εχθές απέφυγε να σχολιάσει την απειλητική επιστολή με την σφαίρα που έστειλε η οργάνωση «Λαϊκοί τιμωροί» στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη. Παρά το γεγονός ότι το δελτίο φιλοξένησε την είδηση και μάλιστα, «ντυμένη» με...
βίντεο που σημαίνει ότι είχε την ευκαιρία και τον χρόνο να μιλήσει, τελικά ο εκδότης – σχολιαστής, δεν το έκανε!
Είναι προφανές ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου – όπως όλοι άλλωστε – καταδικάζει την ενέργεια εναντίον του Γιάννη Πρετεντέρη… Προτίμησε όμως να το κάνει με τη σιωπή του, η οποία ομολογουμένως ήταν εκκωφαντική!
Η σχέση των δυο δημοσιογράφων ή πιο σωστά, η μη σχέση τους, χαρακτηρίζεται τουλάχιστον τηλεοπτικά, από το γεγονός ότι βρίσκονται «απέναντι» ο ένας από τον άλλον. Με άλλα λόγια, βασιλεύει ο ανταγωνισμός για το ποιος θα κάνει το καλύτερο και πιο επιτυχημένο σχόλιο στο δελτίο του, αλλά και ποιος σημειώνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις στις εκπομπές του, οι οποίες μεταδίδονται την ίδια ώρα κάθε Δευτέρα βράδυ!
Συμπέρασμα: παρά το γεγονός ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου – δημοσιογραφικά – δεν είναι «τσιγκούνης», στην περίπτωση του Πρετεντέρη δεν το έδειξε! Θα μπορούσε να ήταν πιο «large» μαζί του… Αλλά απέφυγε να το κάνει κι ας προηγείται στις τηλεθεάσεις! Επίσης, ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν σχολίασε, ούτε την περίπτωση Προβόπουλου που επίσης δέχθηκε φάκελο με σφαίρα!

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: