Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Σοκ: Οι Τροϊκανοί είναι σχεδόν άνθρωποι, αν και μας μισούν!

Σοκ προκαλεί στην ελληνική κοινή γνώμη το σημερινό ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος για τα ανθρωπόμορφα κτήνη που στελεχώνουν την Τρόικα και κατοικούν τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα.

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες της εφημερίδας, διαπιστώνω έντρομος ότι...
αυτοί οι διάφοροι κύριοι Τόμσεν έχουν κάποιες εξωφρενικές συνήθειες όπως: έχουν ερωτική ζωή, βγάζουν καμιά φορά τα παπούτσια τους, χρησιμοποιούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τους αρέσει το καλό φαγητό.

Ως πηγή των συνταρακτικών αποκαλύψεων της εφημερίδας εμφανίζονται κάποιοι που περιγράφονται ως «έγκυροι συνομιλητές των δανειστών», κάτι που δείχνει το βάθος της δημοσιογραφικής έρευνας που έχει προηγηθεί ενώ τα μέλη της Τρόικας περιγράφονται ως «ανατολικοευρωπαϊκά σκυλιά του πολέμου που μισούν την Ελλάδα».

Η Παραπολιτική πάντως παραλαμβάνει το νήμα των αποκαλύψεων από το Πρώτο Θέμα και συνεχίζει τις αποκαλύψεις. Σύμφωνα λοιπόν με άλλους ακόμα πιο έγκυρους συνομιλητές των δανειστών:

- Στον Πολ Τόμσεν δεν αρέσουν τα πεπόνια Άργους, κάτι που δείχνει την τεράστια περιφρόνηση του προς την ελληνική αγροτική παραγωγή.

- Ο Κλάους Μαζούχ έχει φυσήξει τη μύτη του σε χαρτομάντιλα εισαγωγής, δείχνοντας έτσι πόσο θα ήθελε να εξαφανιστεί από τον χάρτη η ελληνική χαρτοβιομηχανία.

- Ο Ματίας Μορς δεν πίνει φραπέ αλλά προτιμά τα ξενόφερτα Starbucks, δείχνοντας ότι θα προτιμούσε οι μεγάλες πολυευθνικές να εξαφανίσουν τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

parapolitiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: