Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Το σεξιστικό σκίτσο, η αναστάτωση του Ψυχάρη κι ο Τσίπρας

Σκληρή γλώσσα κατά της εφημερίδας «Τα Νέα» και του εκδότη-ιδιοκτήτη της, Σταύρου Ψυχάρη, χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του και κάνει λόγο για σπέκουλα, λάσπη και σεξιστική χυδαιότητα εξ αιτίας του σκίτσου του Δ. Χατζόπουλου.
Η...
Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «εμετικό σκίτσο» για τις Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ραχήλ Μακρή και αναφέρει ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει αναστατώσει ιδιαίτερα τον Ψυχάρη με τις αναφορές του στο δωράκι της κυβέρνησης, των 300 εκατομμυρίων των ψηφιακών συχνοτήτων στη διαπλοκή. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
"
Το σημερινό φύλλο της εφημερίδας «Τα Νέα» ακουμπά τη σεξιστική χυδαιότητα, τη σπέκουλα και τη λάσπη.
Από το εμετικό σκίτσο για τις κυρίες Κωνσταντοπούλου και Μακρή, ως το ρεπορτάζ που εμφανίζει..
τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας: «αλλιώς μιλάμε στο εξωτερικό, αλλιώς σε μια συγκέντρωση»,  η εφημερίδα ξεπερνά κάθε όριο δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Στον εκτενή χώρο που αφιερώνει στον ΣΥΡΙΖΑ, επιμελώς παραλείπει τις επίσημες ανακοινώσεις του, και βεβαίως τις χτεσινές δηλώσεις του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου, κ. Λαφαζάνη, στον «Βήμα Fm», όπου αναφέρεται στις πάγιες θέσεις του κόμματος για την ευρωζώνη, τις οποίες και ανέπτυξε ο κ. Τσίπρας και στην ομιλία του στο συνέδριο που διοργάνωσε το πανεπιστήμιο του Όστιν, στο Τέξας.
Είναι θλιβερό μια ιστορική εφημερίδα να κιτρινίζει τόσο στη προσπάθειά της να συκοφαντήσει τον ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι όμως κατανοητό ότι οι αναφορές του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο δωράκι της κυβέρνησης, των 300 εκατομμυρίων των ψηφιακών συχνοτήτων στη διαπλοκή, έχουν αναστατώσει ιδιαιτέρως την ιδιοκτησία της εφημερίδας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: