Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Μπαταχτσήδες Μπόμπολας – Αλαφούζος



Ματς πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2014 δίνει την Τρίτη το βράδυ η Εθνική ποδοσφαίρου αντιμετωπίζοντας τη Ρουμανία εκτός έδρας στη ρεβάνς του 3-1 και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο.

Το MEGA αναμένεται να...
παίξει κυριολεκτικά τα ρέστα του, στοχεύοντας να μείνει χαραγμένο στη μνήμη των τηλεθεατών το τελευταίο ματς που μεταδίδει την Εθνική. Έτσι προγραμματίζει μια σούπερ μετάδοση με pre και post game. Και αν το MEGA έβγαλε απο άλλες πηγές τα λεφτά που έδωσε για την οκταετή συμπόρευση με την πλεον επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα, δεν συμβαίνει το ίδιο με τα ραδιόφωνα. Mέχρι τώρα έχει διαρρεύσει πως το παιχνίδι της Τρίτης, δεν θα το μεταδώσουν ο Σκάι του Αλαφούζου και ο Sentra του Μπόμπολα ,αφού έκριναν υπερβολικό το τίμημα που αξίωσαν οι Ρουμάνοι.. Αυτό ανέρχεται στο ιλιγγιώδες ποσό των 1.000 ευρώ!

Μπόμπολας και Αλαφούζος αποφάσισαν πως δεν θα πληρώσουν από 1000 ευρώ για το σουπερ ματς της Εθνικής Ελλάδος γράφοντας κανονικά τους ακροατές τους. Οι κακεντρεχείς μάλιστα έλεγαν στη πιάτσα των ερτζιανών, πως ο Αλαφούζος ασπάστηκε την έσχατη ρήση του Ιορδάνη Τζαμτζή περί παξιμαδιού και δεν του περισσεύει ευρώ στον αγώνα που κάνει να μαζέψει χρήματα για τον Παναθηναϊκό. Απο την άλλη για τον Μπόμπολα έλεγαν πως οι Ρουμάνοι θα είχαν ενημερωθεί και θα σεβόντουσαν τη νέα πρακτική που ακολουθεί στο αθλητικό ραδιόφωνο δηλαδή τη δωρεάν εργασία.. Φευ!
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια: