Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Η κατάρα και το δράμα του Μαλέλη

Ο Σταμάτης Μαλέλης ζει εδώ και χρόνια μια κατάρα. Πέρασε περισσότερη από τη μισή επαγγελματική του ζωή δουλεύοντας για εργοδότες βάζελους, ενώ είναι «αρρωστάκι με τον γαύρο». Εφυγε από τους Βαρδινογιάννηδες και πήγε στον Αλαφούζο.Τον κυνηγάει η «κατάρα» όσων ...
βασάνισε! Αποκαλύπτω:
Την κατάθλιψη την έπαθε από το αβάσταχτο χτύπημα της βαρεμάρας ενός lifestyle που ο Μαλέλης το «ξέρασε» σε τέτοιο βαθμό ώστε όταν πήγαινε σπίτι του κατέβαζε ολόκληρη την βιβλιοθήκη με Κροπότκιν και Μαρκούζε, γονάτιζε μπροστά στις φωτογραφίες τους και ζητούσε συγχώρεση.
Οσο περισσότερη αβάσταχτη μπουρδολογία για την ηλιοθεραπεία των οπισθίων παρουσίαζε το STAR, τόσο βυθιζότανε σε κατάθλιψη ο Σταμάτης. Για να φτάσει η στιγμή να γυρίσει στον ΣΚΑΪ με..
απίστευτη οικονομική απόκλιση από τα χρήματα που έπαιρνε στο κανάλι, το οποίο είχε πλημμυρίσει από ιστορίες που αφορούσαν υποστάρ της «κακιάς ώρας και στιγμής».

- Από τη στήλη Lady Nana (Secet) της Νανάς Παλαιτσάκη η οποία βρέθηκε στο κανάλι του Φαλήρου και συζήτησε με τον Μαλέλη το ενδεχόμενο να μεταφέρει στον ΣΚΑΪ μια εκπομπή υγειας με χορηγό (παρουσιάζει κάτι ανάλογο στον Alpha).
Η Παλαιτσάκη διαβεβαιώνει (κάτι θα της είπε ο Μαλέλης) ότι η Ελλη Στάη δεν πάει στον ΣΚΑΪ -προς το παρόν. (Aλήθεια, τι γίνεται με το portal που ετοιμάζει η Στάη; Πρέπει να ετοιμάζει κάτι εντυπωσιακό, αλλιώς δεν εξηγείται τόσο μεγάλη καθυστέρηση καθώς η σχετική συζήτηση έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: