Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

H Χιονάτη και οι 7 χρυσαυγίτες

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου, ντυμένη Χιονάτη. Η φωτογραφία έφτασε στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ από άγνωστο αποστολέα και οι πληροφορίες που παρείχε ελέγχθηκαν για την εγκυρότητά τους. Επίσης έγινε τεχνικός έλεγχος  και διαπιστώθηκε ότι η φωτογραφία δεν έχει υποστεί επεξεργασία.

Η ...Ουρανία, είναι η μοναχοκόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου που χωρίς να έχει κανέναν «θεσμικό» ρόλο, καλεί τους οπαδούς να σταθούν «βράχοι στη Χρυσή Αυγή» και μιλάει εκ μέρους των βουλευτών του κόμματος του... μπαμπά. Στον ελεύθερο χρόνο της αναρτά κείμενα τόνωσης του ηθικού των θαυμαστών του αρχηγού και δηλώνει γνώστης του βαρέος επωνύμου που φέρει!
Eρευνα της αντιτρομοκρατικής που έγινε στο διαμέρισμα της Ουρανίας στους Αμπελοκήπους
απέφερε μία σύλληψη καθώς βρέθηκαν μεταξύ άλλων ένα πτυσσόμενο μεταλλικό μαχαίρι, ένα ζευγάρι χειροπέδες, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογiστές και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες που «ξεσκονίζονται».
Στο σπίτι της Ουρανίας Μιχαλολιάκου βρισκόταν η ίδια μαζί με τρία ακόμη άτομα τα οποία προσήχθησαν και ο ένας συνελήφθη, γιατι, όπως είπε, ήταν δικό του το πτυσόμμενο μεταλλικό μαχαίρι. Η Ουρανία Μιχαλολιάκου δεν προσήχθη, αλλά έδωσε κατάθεση...

Δεν υπάρχουν σχόλια: