Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

«Βούλιαξε» το καφενείο της ΔΤ από επιτυχόντες – επιδρομή «πιπινιών» στον ΣΚΑΙ – στο περιθώριο ο Σκουρλέτης & ο λογογράφος του Τσίπρα

Καψής - Μαλέλης - Σκουρλέτης - Σωτηρακόπουλος

Σε απέραντο καφενείο έχουν μετατραπεί οι εγκαταστάσεις της Δημόσιας Τηλεόρασης στην Κατεχάκη, με την πλειοψηφία των προσληφθέντων να ξημεροβραδιάζεται στο μπαρ, ελλείψει αντικειμένου, αλλά και χώρου να τους φιλοξενήσει και, τη μειοψηφία να εργάζεται σε αντίξοες συνθήκες με πρωτόγονα μέσα! «Οι ...
περισσότεροι έρχονται πίνουν καφέ και φεύγουν. Υπάρχουν όμως και ορισμένοι που δεν πατάνε καθόλου, γιατί δεν έχουν πού να καθίσουν»! Κάπως έτσι περιγράφεται η καθημερινότητα των επιτυχόντων της λίστας για τη μεταβατική ραδιοτηλεόραση, με απόλυτη ευθύνη του υφυπουργού Παντελή Καψή που δεν έχει καταφέρει ακόμη να την θέσει σε πλήρη λειτουργία, αξιοποιώντας το πολυπληθές δυναμικό της!

Σε αντίθεση με τους εργαζόμενους του ΣΚΑΙ, που η καθημερινότητά τους – βοηθούντος του Σταμάτη Μαλέλη – εμφανίζει αλματώδη βελτίωση! Και εξηγούμαστε: πανικό (με την καλή έννοια), έχει προκαλέσει η άφιξη 20 και πλέον δροσερών κορασίδων της σχολής του στελέχους, που πραγματοποιούν την πρακτική τους στις εγκαταστάσεις του σταθμού. Οι «καυτές» εμφανίσεις των νεαρών κοριτσιών στους διαδρόμους του καναλιού, έχει αναπτερώσει το ηθικό του ανδρικού πληθυσμού που τρέχει με περισσότερο ζήλο για το ρεπορτάζ και έχει κινητοποιήσει τα αντανακλαστικά του γυναικείου, αυξάνοντας την παραγωγικότητά του μέσω της ευγενούς άμιλλας, (λέμε τώρα)…

Στην κρατική επιχορήγηση έχει εναποθέσει τις ελπίδες του ο ΣΥΡΙΖΑ για να εξοφλήσει τους εργαζόμενους, να ενισχύσει και κυρίως να συγκεντρώσει τα κομματικά του ΜΜΕ, κάτω από μια κοινή εταιρική «ομπρέλα». Όλα αυτά όμως, μετά τον Δεκέμβρη! Για αυτό και μέχρι τότε, η γκρίνια θα υπερτερεί της υπομονής, όπως συνέβη με τις διαμαρτυρίες των εργαζομένων για το κόστος της φιέστας του Κώστα Αρβανίτη στον ΙΑΝΟ για την παρουσίαση του νέου προγράμματος «Στο Κόκκινο 105.5», παρουσία του Αλέξη Τσίπρα!

Η σιωπή ενίοτε «σπάει» όμως, στην αξιωματική αντιπολίτευση παρά την πορεία στον δρόμο προς την εξουσία: Για παράδειγμα ο… θόρυβος των παλιών, για τον παραγκωνισμό του εκπροσώπου Τύπου, Πάνου Σκουρλέτη και την περιθωριοποίηση του ραδιοφωνικού παραγωγού και λογογράφου του προέδρου, Άγγελου Τσέκερη, προς χάριν νέων ισορροπιών!

Θέση μάχης παίρνουν από Δευτέρα τα επιτελεία των πρωινών εκπομπών σε ΑΝΤ1 και MEGA, με Λιάγκα – Σκορδά και Κωστόπουλο – Μπαλατσινού, για έναν μαραθώνιο που δεν θα κριθεί μόνο στην πρωτιά, αλλά και στη διαφορά μεταξύ τους!

Στο γραφείο του Νίκου Χατζηνικολάου εθεάθη την περασμένη Τρίτη ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ξαναφούντωσαν τα σενάρια για τη δημιουργία αθλητικού ραδιοφώνου από τον εκδότη – δημοσιογράφο!

Του Νίκου Νικητέα από τη στήλη «Media windows»

Δεν υπάρχουν σχόλια: