Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Στον Πρωθυπουργό με στοιχεία για τη “Δ.Τ.”

ΕΡΤ-ΜΑΥΡΟ

Φάκελο με στοιχεία στον Πρωθυπουργό για τη λειτουργία του μορφώματος της “Δ.Τ.”  ετοιμάζονται να καταθέσουν τηλεοπτικοί παραγωγοί σύμφωνα με το Antinews. Μετά το χθεσινό προωτοσέλιδο της  ”Δημοκρατίας”, τη σκυτάλη παίρνει άλλο ένα ΜΜΕ που..
στηρίζει την κυβέρνηση εξαπολύοντας επίθεση για τις επιλογές του Παντελή Καψή στη λειτουργία της “Δ.Τ.”. Στο επίκεντρο είναι η επιλογή της εταιρείας ΚΑΝΤΩΡ να συντάξει το σχέδιο λειτουργίας της “Δ.Τ.” για την οποία υπερήφανα στη Βουλή, ο Παντελής Καψής είπε πως είναι η φθηνότερη τηλεόραση… στον κόσμο!
kantorDT-Skandalo9-13-foto2Το σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία μόνο δύο γενικών διευθύνσεων, στις οποίες θα εμπεριέχονται όλες οι υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, η μία θα έχει κάτω από τη σκέπη της όλες τις διοικητικές υπηρεσίες και η δεύτερη υπό τον έλεγχό της τη Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης, καθώς επίσης και το πρόγραμμα. Αντίστοιχο σχέδιο  για τη δημιουργία μιας υπερδιεύθυνσης υπήρχε και όσο ζούσε η ΕΡΤ, και δεν κατέστη εφικτό να υλοποιηθεί καθώς ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να κατεβάζει τα ρολά στην δημόσια ραδιοτηλεόραση. Όπως αναφέρει το Antinews “πρόκειται για ένα πανίσχυρο διευθυντήριο που θα έχει στη διάθεσή του και θα διαχειρίζεται τεράστια κονδύλια, τα οποία θα προορίζονται για την ενημέρωση αλλά και για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της τηλεόρασης”. Για τη θέση αυτή προορίζεται ο Γιώργος Μπράμος, ο οποίος είχε συνεργασθεί στην ΕΡΤ και επι Παναγόπουλου, λαμβάνοντας μπόνους για την προσφορά του, και είχε επανέλθει, μετά από πρόταση της ΔΗΜΑΡ, στην Αγία Παρασκευή, το Καλοκαίρι του 2012.

typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια: