Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Το love story της υπουργού Τουρισμού με τον γνωστό κοσμηματοπώλη


Εκείνη είναι δυναμική, μορφωμένη, δραστήρια και πρόσφατα ανέλαβε το δύσκολο χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Τουρισμού. Εκείνος ώριμος, έμπειρος και με μια πετυχημένη επαγγελματική πορεία στο χώρο των κοσμημάτων. Ο... λόγος για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον σύζυγό της, Μάνο Πενθερουδάκη, που αποτελούν, αναμφίβολα, ένα από πιο ερωτευμένα ζευγάρια της κοσμικής Αθήνας.
Όσοι τους γνωρίζουν καλά, μιλούν για έναν κεραυνοβόλο έρωτα που δεν θα μπορούσε παρά να οδηγήσει στα σκαλιά της Εκκλησίας. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου οκτώ χρόνια σε κοινή παρέα φίλων και το ειδύλλιο δεν άργησε να αρχίσει.

Ο Μάνος Πενθερουδάκης, που διατηρεί κοσμηματοπωλείο στην Βουκουρεστίου και έχει έναν γιο και μία κόρη από προηγούμενο γάμο, εντυπωσιάστηκε αμέσως από Όλγα, ενώ εκείνη ενθουσιάστηκε από τον γοητευτικό επιχειρηματία, στο πρόσωπο του οποίου βρήκε τελικά τον άνδρα της ζωής της. Τα πρώτα χρόνια η σχέση τους κυλούσε αθόρυβα και το ζευγάρι απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας.

Η υπουργός Τουρισμού έκανε τότε τα πρώτα της βήματα στην πολιτική σκηνή της χώρας και προτιμούσε να κρατάει την προσωπική της ζώη μακρία από τα φλας των φωτογράφων. Οι λιγοστές κοινές τους εμφανίσεις τραβούσαν σαν μαγνήτη τους δημοσιογράφους και γίνονταν αμέσως πρωτοσέλιδο σε περιοδικά και εφημερίδες.

Στις 22 Ιανουαρίου του 2010, έπειτα από έξι χρόνια σχέσης, το ζευγάρι παίρνει την μεγάλη απόφαση και ανεβαίνει τα σκαλιά της Εκκλησίας. Το μυστήριο τελέστηκε «κεκλεισμένων των θυρών», παρουσία λίγων συγγενών και φίλων, στον ιερό ναό των Ταξιαρχών, στο Κολωνάκι, με κουμπάρο το Δημοσθένη Βαρδινογιάννη.

Από τότε, ο επιχειρηματίας, που κατάγεται και εκείνος από το Ρέθυμνο και προέρχεται από γνωστή οικογένεια, στέκεται διακριτικά δίπλα της και την συμβουλεύει σε κάθε σημαντική απόφαση. Γνωρίζει, άλλωστε, όσο κανείς άλλος την αδυναμία της υπουργού Τουρισμού για την πολιτική. Ακόμα και όταν αναγκάστηκαν να αναβάλουν το ταξίδι του μέλιτος λόγω της ανανέωσης της θητείας του κ. Κάρολου Παπούλια, ο επιχειρηματίας δεν φάνηκε να ενοχλείται και οργάνωσε μια σύντομη απόδραση.

Το ζευγάρι αποφεύγει επιμελώς την δημοσιότητα και σπάνια φωτογραφίζεται σε κοσμικές εξόδους. Αντίθετα, οι δυο τους προτιμούν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους κάνοντας βόλτες κοντά στο σπίτι τους στο Λυκαβηττό και ταξιδεύοντας είτε στο αγαπημένο τους νησί, την Κρήτη, είτε σε κάποιο εξωτικό προορισμό.

Αν και δεν έχουν αποκτήσει ακόμα απογόνους, η υπουργός Τουρισμού, που προέρχεται από μια μεγάλη και δεμένη οικογένεια, έχει δηλώσει πολλές φορές πως θέλει να αποκτήσει πολλά παιδιά και για αυτό πρέπει σιγά σιγά να αρχίσει να το σκέφτεται πιο σοβαρά.

«Θέλω ο άντρας να έχει το πάνω χέρι μέσα στην οικογένεια», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της η Όλγα Κεφαλογιάννη και όπως όλα δείχνουν έχει βρει τον φύλακα - άγγελο της στο πρόσωπο του Μάνου Πενθερουδάκη.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: