Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ο εφιαλτικός Μηταράκης μπήκε ανάμεσα στον Κλίντον και την καυτή Όλγα Κεφαλογιάννη!

kourdistoportocali.com
Μεσημέρι Κυριακής στη «Μεγάλη Βρετάννια». Στο Royal Room ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες περιμένουν να σφίξουν το χέρι του Μπιλ Κλίντον, ο οποίος κατέλυσε το... Σάββατο βράδι σε πολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου. Ο Σαμαράς αρχίζει να συστήνει τους υπουργούς τους στον πρώην πλανητάρχη. Το πρόσωπο του Πάνου Πανογιωτόπουλου φωτίζει ένα χαμόγελο διαστάσεων Μαρακανά καθώς κρατάει σφιχτά μέσα στις παλάμες του το χέρι του πρώην πλανητάρχη. Τον κοιτάζει στα μάτια και του μιλάει ακατάπαυστα. Ο Κλίντον τον παρακολουθεί με συγκαταβατικό ενδιαφέρον, ο Σαμαράς αρχίζει να εκνευρίζεται από τα σάλια του κόκκινου Πάνου και σπρώχνει σχεδόν τον υπουργό Προ-πο Νίκο Δένδια να πάρει σειρά εκτοπίζοντας τον επίμονο Παναγιωτόπουλο. Αρχίζει και ο Δένδιας να αφηγείται στον Κλίντον ιστορίες από τα παιδικά του χρόνια στη Κέρκυρα και πως πιτσιρικάς κουβαλούσε νερό στη Ρένα Βλαχοπούλου στα γυρίσματα της ταινίας “Bίβα Ρένα». Τώρα ήταν η σειρά του Σταικούρα, εμφανώς πιο λιγομίλητος, δεν άφηνε περιθωρια να φαντασθεί κανείς τι επρόκειτο να ακολουθήσει.

Στο βάθος άρχισε να ακούγεται δειλά δειλά ο ήχος του σαξοφώνου, όταν ήρθε η σειρά του Νότη Μηταράκη να σφίξει το χέρι του πλανητάρχη. Και τότε ξέσπασε το τσουνάμι «Νοtis» ενώ η κάμερα άρχισε να χαιδεύει το υπογάστριο του ανδρικού κοινού: Aκριβώς πίσω από τον Νότη ήταν εκείνη. Μελαχρινή, με καμπύλες, σίγουρα πιο sexy από την Μόνικα. Ήταν η ιέρεια του τουρισμού μας Όλγα Κεφαλογιάννη έτοιμη να θυσιασθεί για να τονώσει τις αφίξεις των τουριστών από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Κι ενώ όλοι οι άνδρες περίμεναν ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ, ο Μηταράκης μιλούσε ακατάπαυστα, μιλούσε, μιλούσε, μιλούσε σαν ξεματιάστρα που είχε καπνίσει γάρο με γλιστρίδα. Η Όλγα πίσω του άρχισε να δυσφορεί και να γυρνάει γύρω από τον εαυτό της χαμογελώντας αμήχανα. Ο Μηταράκης συνέχιζε αδιαπραγμάτευτος τον εφιαλτικό μονόλογο. Ο Κλίντον που στο μεταξύ είχε μυρίσει σαν εκπαιδευμένος σκύλος το άρωμα της Όλγας, προσπαθούσε να αποφύγει να την κοιτάξει μετά τα χουνέρια που υπέστη εξαιτίας της Μόνικα. Η μπαταρία του Μηταράκη ειδικά φορτισμένη για τη μεγάλη στιγμή τον πυροδοτούσε συνεχώς με νέες λέξεις από το οξφορδιανό οπλοστάσιο του Νότη. Ώσπου βαρέθηκε η κάμερα και προσπέρασε το πλάνο με την Όλγα η το πλάνο δεν υπήρξε ποτέ. Από το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» καταγγέλουμε τον βρώμικο ρόλο του Νότη Μηταράκη σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία για την λίμπιντο του πλανητάρχη. Μόνο και μόνο γι αυτό ο Κλίντον θα μισήσει αιώνια τον Μηταράκη και δεν θα θέλει να τον ξαναδεί. Και θάχει όλο το δίκιο με το μέρος του...

Δεν υπάρχουν σχόλια: