Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

«Γαλάζιος εμφύλιος» για το κόψιμο του δώρου Χριστουγέννων

Αποτέλεσμα εικόνας για «Γαλάζιος εμφύλιος» για το κόψιμο του δώρου Χριστουγέννων
Nέος γύρος αντιπαράθεσης ξεκίνησε μεταξύ της -καραμανλικών καταβολών- εφημερίδας Δημοκρατία και της ηγεσίας της ΝΔ με επίκεντρο τις πρόσφατες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από την Κύπρο, κατά τις οποίες...
χαρακτήρισε «λάθος» το δώρο των Χριστουγέννων.

Η εφημερίδα ανέδειξε με πρωτοσέλιδό της το ζήτημα, κάνοντας λόγο για παντελώς άστοχη δήλωση, διερωτώμενη παράλληλα αν πρόκειται για μια γκάφα του προέδρου της ΝΔ ή αν η εν λόγω επισήμανση αποτελούσε προαναγγελία περικοπών.


 

ΝΔ: Δούρειος τύπος του ΣΥΡΙΖΑ η Δημοκρατία

Για «προβοκάτσιες και fake news σε βάρος της ΝΔ» έκανε λόγο σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς, εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση κατά της Δημοκρατίας, για την οποία όπως ισχυρίστηκε «απέδειξε περίτρανα με το πρωτοσέλιδό της ότι λειτουργεί συνειδητά ως “Δούρειος Ίππος” του ΣΥΡΙΖΑ» .

«Υλοποιώντας εντολές του βασικού χρηματοδότη της, τον οποίον ο ΣΥΡΙΖΑ ευνοεί σκανδαλωδώς στις συμβάσεις του ΟΠΑΠ, διαστρέβλωσε πλήρως τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ περί δήθεν κοψίματος του δώρου των Χριστουγέννων, αναπαράγοντας την πιο ξεδιάντροπη κυβερνητική προπαγάνδα» υποστηρίζει το γραφείο τύπου της ΝΔ και προσθέτει:  «Όση σπέκουλα κι αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ».

«Όσο για τη “Δημοκρατία”, ας γνωρίζουν πλέον οι αναγνώστες της ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από την “Αυγή” και τα συριζοτρόλ ως προς τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί» καταλήγει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δημοκρατία: Παιδική χαρά το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ

Η εφημερίδα επανήλθε στο ζήτημα πριν από λίγη ώρα με ανακοίνωση που ανήρτησε στην ιστοσελίδα της, όπου επιτίθεται με σφοδρότητα στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ, το οποίο χαρακτηρίζει «παιδική χαρά».  Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

«Δεν λογοκρινόμαστε, όποιον και αν ενοχλούμε. Για όλα τα δημοσιεύματά μας, υπάρχει πάντα ατράνταχτη τεκμηρίωση. Για το συγκεκριμένο μάλιστα δημοσίευμα υπάρχει σχετική δήλωση on camera.

Το επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θυμίζει παιδική χαρά, αντί να σπεύδει να εκδίδει ανακοινώσεις, να βοηθήσει ουσιαστικά τον Αρχηγό της στην πορεία του προς τη νίκη και να σταματήσει να τον εκθέτει.

Τελευταίο επίτευγμα των μαθητευόμενων μάγων, η ομιλία του κ. Μητσοτάκη σε συνέδριο χορηγούμενο από το γραφείο του κ. Αρτεμίου. Αυτά δε τα περί χρηματοδοτών κλπ, αποτελούν κακόγουστη φάρσα. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σκοινί.

Προσκαλούμε τους νεοσύλλεκτους στη Ν.Δ., μετά τις σχολικές διακοπές, σε μαθήματα διαφάνειας».



tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: