Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Σειρά παίρνει τώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης


Μπορεί να άργησε να απαντήσει ο Νίκος Παππάς στις κατηγορίες του Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι του ζήτησε να δανείσει με 20 εκατ. ευρώ τον Χρήστο Καλογρίτσα για να πάρει κανάλι, αλλά απάντησε.

Δεν του το...

ζήτησε ποτέ, είπε χθες στην ΕΡΤ. Δεν ισχύει αυτό. Μπορεί να άργησε να μιλήσει ο υπουργός, μπορεί και η απάντησή του να μην είναι και 100% ξεκάθαρη, μπορεί να μου έμοιαζε -εμένα- και λίγο φοβική (η απάντηση), αλλά πάντως απάντησε. 

Οπότε η μπάλα περνάει τώρα στο γήπεδο του κ. Μαρινάκη. Είναι η σειρά του να μιλήσει. Πρέπει, πια, να αποδείξει αυτό που αποκάλυψε. Το δάνειο που του ζήτησε ο Νίκος Παππάς. 

Δεν υπάρχει πάντως περίπτωση να μείνουμε σε αυτά, τα αντικρουόμενα, που λένε οι δυο τους. Και εννοείται πως είναι υποχρεωμένος εκείνος που έκανε την καταγγελία να προχωρήσει και στις αποδείξεις. Αλλιώς θα λέει ο καθένας ό,τι θέλει χωρίς αιδώ.

Εν τω μεταξύ όλοι όσοι, δημοσιογράφοι και ΜΜΕ, ζητούσαν μέρες από τον Νίκο Παππά να απαντήσει, σήμερα είναι εξαφανισμένοι. Αφωνία. Δεν βλέπω να ζητούν από τον κ. Μαρινάκη να απαντήσει. Γιατί ρε γαμώτο; Τι συμβαίνει; Είναι και Μεγάλη Εβδομάδα...  



Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: