Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Τσοχατζόπουλος : Οι προφυλακίσεις δεν προσφέρουν τίποτα

«Οι προφυλακίσεις δεν προσφέρουν οτιδήποτε θετικό στις υποθέσεις που μας απασχολούν», δήλωσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος σχετικά με το αν οι πολιτικοί θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή για σκάνδαλα του παρελθόντος.

Σε... συνέντευξη που παραχώρησε μέσα από τον Κορυδαλλό, στον ALPHA, έκανε λόγο για «εγκληματικό νόμο», τον οποίο ψήφισε και το ΠΑΣΟΚ: «Αυτό είναι ένα έγκλημα, ιδίως με αυτόν τον εγκληματικό νόμο τον 40-22/11 που δυστυχώς η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τον ψήφισε, με τον οποίο δίνουν ανεξέλεγκτες εξουσίες στους ανακριτές και τους εισαγγελείς, οι οποίοι ξαφνικά αισθάνονται καίσαρες και αποφασίζουν με μια υπογραφή μόνο να βάλει εσένα, εμένα, τον οποιονδήποτε στη φυλακή, δήθεν προφυλάκιση. Είναι φυλακή. Τελείωσε. Και σας το βεβαιώνω εγώ γιατί το έχω ζήσει».Στη συνέχεια ανέφερε πως χρησιμοποιείται ως εξιλαστήριο θύμα, «ως Ιφιγένεια που την πέταξαν στο Κολοσσαίο», το οποίο δημιούργησε η πολιτική κατάσταση, συνολικά της χώρας, μετά από την μεγάλη οικονομική κρίση.

Σε ερώτηση για τις συνθήκες κράτησης στον Κορυδαλλό και τη VIP πτέρυγα ο κ. Τσοχατζόπουλος υποστήριξε πως «Αυτό είναι καλαμπούρι. Δεν υπάρχει VIP πτέρυγα. Όσοι το λένε αυτό το πράγμα ψεύδονται. Μέσα έχει κάθε καρυδιάς καρύδι, υπάρχουν μέσα πάνω από 65-70 άτομα που διαβιώνουν όλοι μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: